رسم داشتن یک فرزند عمدتا به دلیل هزینه ها و اوضاع اقتصادی است اما آنها درک نمی کنند که داشتن یک خواهر و برادر واقعی نمی تواند از این طریق جایگزین شود.
خبرگزاری رویترز در گزارشی به علاقه برخی از خانواده های ایرانی به عروسک های کودکانه واقع گرایانه پرداخته است.
به گزارش فرارو، رویترز نوشت: برای برخی از خانواده ها در ایران احتمال داشتن فرزندان بیشتر بار اقتصادی یا عاطفی زیادی را تحمیل می کند اما آنها به داشتن فرزند علاقمند هستند بنابراین عروسک های کودکانه را گزینه ای مناسب به جای نوزاد زنده کرده اند.
بسیاری از مشتریان عروسک های نوزادی کسانی هستند که فرزندشان از داشتن برادر یا خواهر محروم است و خواهان یک خواهر و برادر هستند تا از تنهایی رهایی یابند.
والدین این عروسک ها را در اختیار آنها قرار می دهند تا جلوی نق زدن و شکایتشان را بگیرند.
رسم داشتن یک فرزند عمدتا به دلیل هزینه ها و اوضاع اقتصادی است اما آنها درک نمی کنند که داشتن یک خواهر و برادر واقعی نمی تواند از این طریق جایگزین شود.
رویترز نوشته که بسیاری از زوج ها ترجیح می دهند فرزند واقعی نداشته باشند حتی زنان مجرد نیز با در اختیار گرفتن این عروسک ها به آرامش می رسند.
رشد جمعیت کشور در سالهای اول انقلاب حدود ۲.۴۵ درصد بود؛ به این معنا که جمعیت کشور سالانه حدود ۲.۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش مییافت. با وقوع کاهش جمعیت به خصوص در دهه ۱۳۷۰ به ناگهان یک شاخص از این رقم کم شد و در ابتدای ورودی به دهه ۸۰ به شاخص حدود ۱.۵ رسیدیم و طبق آخرین آمارها نیز در سال ۱۳۹۸ رشد جمعیت کشور متاسفانه برای اولین بار در تاریخ ایران به کمتر از یک درصد رسیده است.
"آنها درک نمی کنند ..." بله در ایران فقط عده ای خاص قادر به درک کردن هستن و مردم توانایی درک و فهم و تعقل ندارند!
مردم ایران یک سری خس و خاشاک بدون درک هستند!
برای فروش عروسک های طرح انسان
روشی جدید برای بازار یابی
ایرانی گول نمیخورد!!
همين الانشم بچه هاي نودي رو بينين به غلط كردن ميفتين