bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۶۰۵۶۹
اطلاع رسانی تبلیغاتی

کدوم رب گوجه فرنگی غذاهای مارو خوشمزه‌تر میکنه؟ (بر اساس تجربه واقعی)

کدوم رب گوجه فرنگی غذاهای مارو خوشمزه‌تر میکنه؟ (بر اساس تجربه واقعی)
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹

مادربزرگم همیشه بساط پخت و پز رب گوجه فرنگی رو توی حیاط خونه‌اش راه می‌انداخت. گوجه‌ها رو پوست می‌گرفتن و داخل تشت‌های بزرگ می‌ریختند و از ما بچه‌ها می‌خواستن که اونا رو با پا له کنیم. با اینکه خیلی به ما خوش می‌گذشت، ولی الان که بهش فکر می‌کنم می‌بینم هم دردسرش زیاد بود و هم اصلا بهداشتی به نظر نمی‌رسید. چند وقت پیش یه سایتی جالبی برای رتبه‌بندی برند‌های مواد غذایی دیدم. خودم یه خاطره مشابه داشتم؛ زمانی که برام سوال شده بود واقعا کدوم برند رب گوجه رو بخرم؟ اگه این برای شما هم سواله، داستان منو بخونید:

حالا بعد از چند سال تصمیم گرفتم که به آرزوم برسم و یه کترینگ بزنم. به نظرم کیفیت مواد اولیه روی طعم غذا خیلی تاثیر می‌ذاره و غذای خوش طعم مشتری خودشو پیدا می‌کنه. رب گوجه فرنگی برای خیلی از غذاها استفاده میشه. درگیری الان من انتخاب بهترین برند رب گوجه است. رفتم سراغ یکی از آشناهامون که آشپز حاذقیه. فکر می‌کردم برم پیشش فقط بهم میگه اینو بخر، اونو نخر. اما کاملا اشتباه می‌کردم. اون خودش هم همیشه از یک برند استفاده نمی‌کنه. بهم گفت: تو اگر همیشه از یک برند استفاده کنی و فقط اون رو قبول داشته باشی، اگه یه روز دیگه اون محصول در دسترس نباشه، روی عملکردت تاثیر منفی می‌ذاره. شایدم رب جدیدی که بخری بهتر از قبلی باشه، اما چون وابسته به برند قبلی شدی، ممکنه نتیجه‌ خوب از آب درنیاد.

یه دفترچه بهم داد که کتابی‌وار توش برندهای مختلف مواد غذایی رو بررسی کرده بود. کلا توی این دفترچه برندهای خوب و معتبر که استفاده کرده بود، درباره‌شون تحقیق کرده بود. قسمت رب‌های گوجه فرنگی این دفترچه:

  • رب گوجه فرنگی اویلا: نقطه‌ی قوت این رب، رنگ آن است. رب اویلا سرشار از لیکوپن است که رنگ طبیعی به رب می‌دهد. این ماده همچنین یک نوع آنتی‌اکسیدان قوی است که برای سلامت عمومی بدن مفید می‌باشد. بسته‌بندی این رب به گونه‌ای است که از رشد کپک، باکتری و خشک شدن تا حد امکان جلوگیری می‌کند.
  • رب گوجه فرنگی رژین: رژین از سال 1380 در کرمانشاه شروع به تولید رب‌های مختلف کرد. وجه تمایز رژین، حساسیت در انتخاب گوجه فرنگی و مواد اولیه برای پخت رب است.

رژین محصولات متنوعی با نام‌های خانواده رب رژین، رب ژینو و رب لاله تولید کرده است. یکی از اقدامات جالب این برند، تولید کنسرو گوجه فرنگی قطعه قطعه شده و درسته می‌باشد. اگر برای تهیه‌ی غذا نیاز به تکه‌های طعم‌دار شده‌ی گوجه دارید، این محصولات می‌تواند برای شما مناسب باشند.

  • رب گوجه فرنگی چین چین: رب چی چین رنگ و طعم مناسبی دارد. کارخانه چین چین از سراسر ایران، گوجه فرنگی با طعم‌های مختلف را جمع‌آوری کرده و از آن برای پخت رب‌ استفاده می‌کند. مزیت دیگری که رب چین چین دارد این است که علاوه بر رب صنعتی، محصولی با طعم رب خانگی نیز تولید کرده که کاملا بهداشتی و با همان عطر و طعم رب خانگی است.
  • رب گوجه فرنگی فامیلا:

گروه کارخانجات فامیلا از سال 1384 شروع به کار کرده و یکی از محصولات این برند، رب گوجه فرنگی است.

رب گوجه فرنگی فامیلا از عطر، طعم و رنگ خوبی برخوردار است و بدون هیچ‌گونه مواد نگهدارنده‌ای تولید می‌شود. بسته‌بندی این رب ضدزنگ و مقاوم بوده و درب آن به صورت آسان بازشو می‌باشد.

  • رب گوجه فرنگی یک و یک: شرکت دشت مرغاب با نام تجاری یک و یک از سال 1346 شروع به فعالیت کرده و یکی از قدیمی‌ترین برندهای خوراکی در ایران است که به دیگر کشورها نیز محصول صادر می‌کند.

رب گوجه فرنگی یک و یک از بافت مناسبی برخوردار بوده و طعم و رنگ خوبی دارد.

خب حالا دیگه استرسم کمتر شده بود و با این دفترچه می‌تونستم مواد غذایی باکیفیت و معتبر رو بشناسم و از اونا استفاده کنم. به آشپز عزیز گفتم: به نظرم این دفترچه خیلی ارزشمنده و کتابش کنی بهتره.

 برگشت بهم گفت: اخه توی دنیای دیجیتال امروزی، کی میاد کتاب من رو بخره. به جاش گوگل می‌کنه بهترین مواد غذایی. و اینجوری مفت و مجانی هزارتا مطلب براش میاد. البته که خیلی‌هاشون چرته، اما خب مدل زندگی مردم اینجوری شده دیگه. دیدم راست میگه و با یه لبخند سعی کردم خودم رو از تک و تا نندازم.

الان زمان نسبتا زیادی گذشته و قیمتای بالا ممکنه کیفیت بعضی رب ها رو کم کرده باشه! خوبی اون سایتی که بهتون معرفی کردم اینه که کاملا به روزه و رتبه بندی رب ها بر اساس نظر مردم دائما در حال تغییره. به نظرم راه اندازی اکالارنک واقعا توی انتخاب اکثر محصولات میتونه کمکمون کنه! شما نظرتون چیه؟