دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز دوشنبه، باز هم به ایالتهای حساس و کلیدی، چون پنسیلوانیا، کارولینای شمالی، ویسکانسن، میشیگان و اوهایو رفتند تا بلکه تعداد معدودی از رایدهندگانی که هنوز مردد یا بیمیل به رای دادن هستند را به اردوی خود جذب کنند.
تنها چند ساعت مانده به آغاز آخرین روز رایگیری در آمریکا که رسما روز انتخابات در این کشور است، دونالد ترامپ برای ماندن در کاخسفید و جو بایدن برای راه یافتن به آن آخرین تلاشهای خود را کردند.
به گزارش فرارو، دو نامزد روز دوشنبه، باز هم به ایالتهای حساس و کلیدی، چون پنسیلوانیا، کارولینای شمالی، ویسکانسن، میشیگان و اوهایو رفتند تا بلکه تعداد معدودی از رایدهندگانی که هنوز مردد یا بیمیل به رای دادن هستند را به اردوی خود جذب کنند.
همزمان نهادهای نظارتی میگویند بیش از ۹۷ میلیون آمریکایی برای روز آخر صبر نکردهاند و آرای خود را تا عصر دوشنبه یا به صندوق رای یا به صندوق پست انداختهاند.
نظرسنجیها در سطح ملی، همچون شش ماه گذشته، از پیشتازی قابل توجه جو بایدن خبر دادند، اما این فاصله در چند ایالت کلیدی که ممکن است سرنوشت انتخابات را رقم بزنند، کمتر است.
دونالد ترامپ روز دوشنبه به کارولینای شمالی، پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسن رفت. ویسکانسن در سال ۲۰۱۶ روزنه طلایی برای پیروزی ترامپ بود که با پیروزی او در پنسیلوانیا و میشیگان تکمیل شد و هیلاری کلینتون و حزب دموکرات را در شوکی بزرگ فرو برد.
جو بایدن هم روز دوشنبه به پنسیلوانیا و اوهایو سفر کرد. سفر او به پنسیلوانیا که زادگاهش هم هست نشان از نگرانی او برای کسب آرای این ایالت بزرگ و حساس دارد.
انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا با برنده شدن نامزدها در هر یک از ایالات و جمع کل کالجهای انتخاباتی کسب شده در ۵۰ ایالت این کشور صورت میگیرد.
هر ناحیه (و در مجموع هر ایالت) بنا بر نیمرخ جغرافیایی و جمعیتی خود تعداد مشخصی کالج انتخاباتی دارد که تمامی آنها به نامزدی که بیشترین رای را کسب کرده باشد تعلق میگیرد.
جمع کل این کالجها ۵۳۸ است و نامزد برنده باید دست کم ۲۷۰ کالج انتخاباتی کسب کند تا بتواند خود را برنده انتخابات بداند.
تمام چپ و خرابکارای عالم و لشکر دموکرات و بایدن و اوباما و... رو لوله میکنه میزاره کنار