اهالی شوشا که ۲۸ سال پیش با اشغال این شهر توسط نیروهای ارمنی مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده بودند، بی صبرانه میخواهند به سرزمینشان بازگردند.
ساکنان اصلی شهر شوشا (شوشی) که طی عملیات ارتش آذربایجان از اشغال ۲۸ ساله ارمنستان آزاد شده، برای بازگشت به سرزمین آبا و اجدادی خود لحظه شماری میکنند.
به گزارش فرارو، شادی مردم آذربایجان از آزادسازی بسیاری از مناطق اشغالی این کشور همچنان ادامه دارد. اما آزادسازی شهر تاریخی شوشا که خاستگاه بسیاری از هنرمندان، شاعران و موسیقیدانان مشهور آذربایجانی است، شادی مردم این کشور را دوچندان کرده است.
اهالی شوشا که ۲۸ سال پیش با اشغال این شهر توسط نیروهای ارمنی مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده بودند، بی صبرانه میخواهند به سرزمینشان بازگردند.
خبرگزاری آناتولی ترکیه نوشت: خانواده محرماف یکی از خانوادههایی که تقریبا سه دهه پیش توسط نیروهای ارمنی از شهر شوشا رانده شدند و طی این مدت در مناطق مختلف جمهوری آذربایجان به زندگی خود ادامه دادند، است.
هملت محرماف پدر و سوقایت مدداوا مادر این خانواده میگویند که ۲۸ سال پیش به همراه سه فرزند خردسال خود مجبور به ترک شوشا شدند و حالا بی صبرانه منتظر بازگشت به شوشا به همراه نوههای خود هستند.
پدر این خانواده با بیان اینکه هنوز سند خانه خود در شوشا و دیگر مدارک خود را حفظ کرده است، با نشان دادن سند خانهاش میگوید: قرهباغ لازمه آذربایجان و شوشا نیز لازمه یک قرهباغ کامل است. شوشا برای من به معنای آذربایجان است.
او در ادامه آلبوم عکس خانوادگی که پیش از اشغال شوشا توسط نیروهای ارمنی گرفتهاند را نشان میدهد و میگوید: میدانستیم که روزی بازمیگردیم و این رنگ واقعیت به خود گرفته است. حتی میتوانم با پای پیاده و سینه خیز نیز به شوشا بازگردم. حتما بازخواهیم گشت.
مادر این خانواده نیز تعریف میکند که پس از رانده شدن از شوشا، تقریبا هر شب رویای بازگشت به شهر خود را در خواب دیده است.
او میگوید: هیچگاه باورمان نسبت به بازگشت را از دست ندادیم.
خانواده حسناف نیز یکی دیگر از خانوادههای تبعید شده از شوشا است که زندگی سختی را طی ۲۸ سال گذشته تجربه کردهاند.
این خانواده خانه خود در باکو را با پرچم آذربایجان و ترکیه مزین کردهاند و طی روزهای گذشته میزبان بسیاری از آشنایان و مهمانانی بودهاند که برای تبریک مهمانشان شدهاند.
وقتی خودت داخل خانه شیشهای نشستهای به سمت بقیه سنگ پرتاب نکن
موجودات به شدت مریضی هستند
یکیشون اخیرا رییس دپارتمان تاریخ دانشگاه تهران بود و تمام عمرش نون اسم عموش رو خورده
من واقعا از مجموعه فرارو تشکر و قدردانی میکنم که جانب عدالت و انصاف رو در قضیه قره باغ رعایت کردن. همه دنیا میدونه و اذعان داره که قره باغ متعلق به آذربایجانه و ارمنستان اشغالگر. با این وجود خیلی از خبرگزاری ها و رسانه های ایران از ارمنستان حمایت میکردن و میکنن. این موضوع آذربایجانی های ایران رو بسیار آزار میده. فرارو جزو رسانه هاییه که واقعیت رو انعکاس میده.
کردهای ایران کجای جریان کوبانی، عفرین و ... بودن؟
پس لطفا خفه شوید