دو مرد جوان بعد از اینکه دچار شکست عشقی شدند، دست به انتقامگیری اینترنتی زدند.
به گزارش شرق، در اولین پرونده پسری که با دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری تلگرام دخترعموی خود باعث هتک حیثیت او شده بود، توسط پلیس فتای استان اصفهان شناسایی و دستگیر شد.
در پی شکایت دختری مبنی بر اینکه فردی ناشناس به حساب کاربری تلگرام او دسترسی پیدا کرده و با بهدستآوردن اطلاعات شخصی، باعث هتک حیثیت و آبروریزی شده، بررسی موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.
شاکی در اظهاراتش گفت: مدتی پیش پسرعمویم به خواستگاری من آمد که بنا به دلایلی جواب منفی به او دادم. بعد از گذشت چند روز از این خواستگاری فردی ناشناس با استفاده از شبکههای اجتماعی ضمن ارسال تصاویر خصوصیام برای دوستانم، من را به انتشار تصاویر شخصیام به صورت گسترده تهدید کرد. با بررسیهای فنی و تخصصی در فضای مجازی متهم به نام محمد که پسرعموی شاکی است، شناسایی و دستگیر شد و در تحقیقات انجامشده انگیزه خود را انتقامجویی به علت شنیدن پاسخ منفی از خواستگاری عنوان کرد.
سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی، رئیس پلیس فتای استان اصفهان، با بیان اینکه متهم بعد از تکمیل تحقیقات برای انجام اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد، خاطرنشان کرد: حفظ حریم خصوصی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی در گام اول بر عهده خود کاربر است. کاربران فضای مجازی باید از ورود افراد به حریم خصوصی خود در فضای مجازی حتی افراد نزدیک خودداری کنند تا شاهد اینگونه موارد نباشیم.
این مقام انتظامی اظهار کرد: در استفاده از شبکههای اجتماعی یا هر تکنولوژی دیگری باید ابتدا امنیت آن را تأمین کنیم و اجازه ندهیم فردی وارد حریم شخصی و خصوصی ما شود و همچنین لازم به ذکر است ارتکاب جرائمی از جمله هک و نفوذ به اطلاعات شخصی افراد و سوءاستفاده از هویت آنها عواقب سنگینی برای مجرم دارد و قانون بهشدت با فرد خاطی برخورد خواهد کرد.
در دومین پرونده مردی که میخواست ازدواج موقت خود را تمدید کند، بعد از اینکه با پاسخ منفی از سوی زن مورد علاقهاش مواجه شد، دست به انتقامگیری مجازی زد.
زنی چندی قبل با ارائه شکایتی به پلیس فتای استان یزد عنوان کرد: مدتی است شخصی که او را میشناسم، تصاویری از من در واتساپ برایم ارسال میکند که مربوط به مدتی قبل و زمانی است که با این شخص در ارتباط بودم. او من را تهدید میکند درصورتیکه خواستههای وی را قبول نکنم، اقدام به انتشار وسیع عکسها خواهد کرد.
رسیدگی به پرونده در دستور کار مهندسان پلیس قرار گرفت و پس از بررسی ادله ارائهشده توسط شاکی و مستندات جمعآوریشده، مشخص شد مزاحم اینترنتی همان فرد مورد ادعای شاکی است. متهم در تحقیقات مقدماتی منکر هرگونه جرمی شد و با سخنان گمراه کننده قصد فریب پلیس را داشت، اما سرانجام لب به سخن گشود و انگیزه خود را از انتقامگیری اینترنتی، علاقه به ادامه رابطه با شاکی عنوان کرد.
سرهنگ مرتضی ابوطالبی، رئیس پلیس فتای استان یزد، در این رابطه به کاربران فضای مجازی هشدار داد: کاربران بههیچعنوان تصاویر شخصی و خصوصی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و از اشتراک گذاری تصاویر خانوادگی خود در شبکههای اجتماعی حتی برای افراد قابل اعتماد هم خودداری کنند و به منظور پیشگیری از بروز برخی جرائم سایبری مانند انتشار تصاویر شخصی و خانوادگی در این فضا از ذخیره این تصاویر روی سیستمهای رایانهای متصل به اینترنت و تلفن همراه خودداری کنند.
مردم باید بفهمند دیگه تو این دنیای شیشه ای نمیتونن هر کاری بکنند
همه باید بفهمند
اینترنت اصلا برای همین درست شده