bato-adv
کد خبر: ۴۶۳۶۰۹

احتمال کاهش حداکثری حضور کارمندان دولت

احتمال کاهش حداکثری حضور کارمندان دولت

دلیل عمده این ماجرا این است که بسیاری از این شرکت‌های خصوصی در حوزه‌های مختلف، در دسته بندی‌های مشاغل تعریف نشده‌اند. به طور مثال، شرکت‌هایی که در حوزه عمرانی فعالیت می‌کنند در این زمینه تعریف مشخصی ندارند و، چون اداره‌های وابسته به کار آن‌ها با حداقل کارکنان مشغول به فعالیت هستند، این شرکت‌ها نیز باید به فعالیت خود ادامه بدهند.

تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹

محدودیت‌های کرونایی از اول آذر ماه به شکل گسترده‌تری اجرا شده، اما همچنان خیابان‌ها و وسایل حمل ونقل عمومی قبل از ساعت ۲۱ شلوغ هستند و همین موضوع باعث طرح احتمال کاهش حداکثری حضور کارمندان دولت و شناور شدن ساعت کاری شده است.

به گزارش ایرنا، محدودیت‌های کرونایی اول آذر ماه علاوه بر اصناف در اداره‌ها نیز در حال اجراست و در حال حاضر کارکنان اداره‌های دولتی با یک سوم نیرو فعال هستند این در حالیست که بر اساس مشاهدات میدانی، وسایل حمل و نقل عمومی مثل مترو و اتوبوس و حتی خیابان‌ها تا قبل از ساعت ۲۱ چندان خلوت نشده است. موضوعی که به نظر می‌رسد منجر به احتمال کاهش حضور حداکثری کارمندان شود.

این در شرایطی است که مقابله با کرونا نیازمند کاهش حداکثری تجمع‌ها و به حداقل رساندن افراد در فضا‌های سربسته‌ای مثل مترو و اتوبوس است. موضوعی که با وجود کمبود‌ها در زمینه ناوگان حمل و نقل عمومی و اجرای طرح ترافیک در تهران، بسیاری از افراد را برای حضور در محل کار، به ناچار راهی وسایل حمل و نقل عمومی می‌کند.

کاهش حداکثری کارکنان دولت بررسی می‌شود

بر اساس اعلام سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، پیشنهاد کاهش تعداد کارمندان و شناور شدن ساعت حضور در جلسه هیات دولت بررسی می‌شود.

علی رضا رییسی در این زمینه گفت: علت این‌که مترو‌ها همچنان شلوغ هستند، به دلیل حضور کارمندان است. موضوعی در هیات دولت مطرح می‌شود که اختیار لازم به وزارتخانه‌ها داده شود تا هم تعداد کارمندان بسیار کمتر شود و هم ساعت حضور بر اساس تصمیم وزارتخانه‌ها، شناور شود.

۱۵ درصد کارمندان دولت در تهران مبتلا به کرونا شده‌اند

بر اساس اعلام استانداری تهران، تاکنون ۱۵ درصد کارمندان دولت در استان تهران مبتلا به ویروس کرونا شده‌اند و نظارت‌ها در زمینه اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا در زمینه کاهش حضور کارکنان اداره‌ها در حال انجام است.

غلام رضا عباس پاشا معاون استانداری تهران روز گذشته (سه شنبه) در این زمینه گفت: در اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی فردی و سازمانی منجر به این شد که فقط یک درصد از کارکنان این اداره کل به کرونا مبتلا شوند.

وی ادامه داد: در اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تهران به دلیل وجود خدمات ضروری شاهد افزایش مراجعان هستیم و همچنین در ورودی این اداره کل مشاهده کردیم که جمعیت زیادی حضور دارند. هرچند هم اداره کل آموزش و پرورش استان تهران و هم اداره کل ثبت اسناد و املاک در رعایت فاصله گذاری اجتماعی اقداماتی انجام داده‌اند، اما مشاهده کردیم که ۳ نفر از کارکنان اداره کل اسناد از ماسک استفاده نمی‌کردند که برای اولین بار با تذکر کتبی و درج در پرونده مواجه شدند.

عباس پاشا اظهار کرد: با توجه به این‌که در محل استانداری تهران، مدیران و کارمندان دستگاه‌های اجرایی برای پیگیری کار‌های اداری در رفت و آمد هستند، ۲۰ درصد کارمندان استانداری نیز به کرونا مبتلا شدند.

معاون استانداری تهران گفت: کارمندانی که استفاده از ماسک یا فاصله گذاری فیزیکی را رعایت نکنند، در مرحله اول با تذکر کتبی و درج در پرونده و در مرحله بعدی با کسر از حقوق مواجه خواهند شد.

از شرکت‌های خصوصی غفلت شده است

هرچند محدودیت‌های کرونایی اول آذر ماه توانسته تا حدی بازار‌ها و پاساژ‌ها و مراکز خرید را خلوت کند، اما همچنان حضور در وسایل حمل و نقل عمومی برای رسیدن به محل کار از طرف کارکنان بخش خصوصی تغییری نکرده است.

نکته‌ای که تقریبا از آن غفلت شده و قسمت عمده آن را در گروه بندی‌های مشاغل تعریف کرده‌اند، اما آن‌چه مشاهده می‌شود خلاف این است. بسیاری از برج‌های اداری و تجاری در تهران با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند. یعنی بخش‌های تجاری تعطیل است، اما بخش‌های اداری تقریبا با همه کارکنان مشغول به کار هستند.

دلیل عمده این ماجرا این است که بسیاری از این شرکت‌های خصوصی در حوزه‌های مختلف، در دسته بندی‌های مشاغل تعریف نشده‌اند. به طور مثال، شرکت‌هایی که در حوزه عمرانی فعالیت می‌کنند در این زمینه تعریف مشخصی ندارند و، چون اداره‌های وابسته به کار آن‌ها با حداقل کارکنان مشغول به فعالیت هستند، این شرکت‌ها نیز باید به فعالیت خود ادامه بدهند.

هرچند این ماجرا در زمینه شرکت‌های مربوط به لبنیات یا خدمات دلیلی بر فعالیت باشد، اما در زمینه برخی دیگر از شرکت‌ها دلیلی وجود ندارد و به نظر می‌رسد که باید بازبینی در زمینه شرکت‌های خصوصی انجام شود.

نکته‌ای که به نظر می‌رسد در تعریف‌های کلی گم شده و شرکت‌های خصوصی اگر خودشان تصمیم به تعطیل کردن شرکت یا به حداقل رساندن کارکنان نگیرند، اجباری برای این کار ندارند و در نتیجه کارکنان شرکت‌ها باید حضور داشته باشند.

این موضوع علاوه بر افزایش خطر انتقال ویروس کرونا بین کارکنان بخش خصوصی، منجر به افزایش تردد چه در وسایل حمل و نقل عمومی و چه در خیابان‌ها می‌شود.

نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
من کارمند دولتم وتا الان دورکاری اجازه ندادن برم.تمام همکارام هم مبتلا شدن ....
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
ما شرکت دولتی پست هستیم و در گروه 1 که طبق قانون باید 50 درصد بیایم سرکار .ولی دریغ از 1 روز تعطیلی. میخواستم بگم دولتی ها هم طرح تعطیلی رو اجرا نمیکنند.
کیان
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
نتیجه تصمیم گیری در اطاق های در بسته همین افتضاح است. اگر هفت صبح سری به مترو بزنید، بین روز سری به مغازه ها بزنید، ظهر سری به قصابی و مرغ فروشی بزنید، بعد از ظهر هم سری به خیابانها بزنید. بعد اگر وجدان داشته باشید خوابتان نمی برد.
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
دقیقا به موضوع درستی اشاره شده. باز هم آزمون و خطا با جان مردم! فراروی عزیز خسته تر از خسته ایم.خسته و دلشکسته و ناامید از زندگی زهرماری! ای کاش یک قرن زودتر یا یک قرن دیرتر به دنیا آمده بودم!
انتشار یافته: ۴
bato-adv
bato-adv