bato-adv
کد خبر: ۴۶۹۱۰۹

(تصاویر) مهاجران بی‌پناه در زمستان بوسنی 

در پی حادثه آتش سوزی در کمپ لیپا محل اسکان حدود ۱۲۰۰ مهاجر و در نهایت تعطیلی کمپ، بسیاری از مهاجران مجبور شدند چادر‌های نایلونی برپا کنند و روی زمین‌های کاملا یخ زده بخوابند.

تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۶ دی ۱۳۹۹

مقامات اتحادیه اروپا از مقامات بوسنی و هرزگوین خواستند تا با توجه به نزدیک شدن سردترین روز‌های سال، مرکز اسکان مهاجران در کمپ بیرا همچنین تاسیسات کمک به مهاجران در استان توزلا را بازگشایی کنند؛ زیرا در غیر اینصورت صد‌ها پناهجو و مهاجر بدون داشتن امکانات اولیه و حتی سرپناهی ابتدایی، رها و سرگردان می‌شوند.

به گزارش فرارو، در بیانیه‌ای که بطور مشترک از سوی جوزپ بورل، رئیس دستگاه دیپلماسی اتحادیه، ایلوا یوهانسون کمیسار امور داخلی اتحادیه اروپا و الیور وارهلی کمیسر سیاست هم‌جواری و گسترش اتحادیه اروپا منتشر شد، ضمن هشدار درباره وضعیت مهاجران در بوسنی و هرزگوین آمده است: بیش از ۳۳۰۰ مهاجر و پناهجو با تعطیل شدن تأسیسات لیپا، بدون دسترسی به پناهگاه و خدمات اولیه در این کشور رها شده‌اند و مقامات نیز هیچ راه حل دیگری را به عنوان راه حل جایگزین به اجرا نگذاشته‌اند.

در این بیانیه از مقامات این کشور خواسته شده تا کشمکش بر سر منافع سیاسی را به کناری بگذارند و مرکز بیرا همچنین تاسیسات کمک به مهاجران در استان توزلا را بازگشایی کنند و برای رفع نیاز‌های مهاجران بدون پناهگاه با یکدیگر همکاری کنند.

در این بیانیه همچنین اعلام شده که نهاد‌های اتحادیه اروپا به پشتیبانی خود از بوسنی و هرزگوین برای مدیریت بحران مهاجرت، از جمله مسائل مرتبط با پناهندگی و تقویت کنترل‌های مرزی ادامه می‌دهند و در این راستا بودجه اضافی را در اختیار این کشور قرار خواهند داد.

گزارش‌های دریافتی از بوسنی و هرزگوین حاکی از آن است که بیش از یک هزار مهاجر در پی وقوع آتش سوزی در کمپ لیپا در شمال‌غرب بوسنی، مجبور شده اند در هوای سرد و زمستانی منطقه، بدون سرپناه شب را سپری کنند. مهمترین دلیل سرگردانی این مهاجران که از آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رهسپار اروپا بودند نیز اختلاف میان سیاستمداران بوسنی بر سر محل اسکان آن‌ها بوده است.

در پی حادثه آتش سوزی در کمپ لیپا محل اسکان حدود ۱۲۰۰ مهاجر و در نهایت تعطیلی کمپ، بسیاری از مهاجران مجبور شدند چادر‌های نایلونی برپا کنند و روی زمین‌های کاملا یخ زده بخوابند.

برخی نیز از مسیر جنگل راهی شهر بیهاچ در نزدیکی مرز کرواسی شدند؛ این در حالی بود که در این جنگل همچنان احتمال وجود مین‌هایی باقی مانده از جنگ دهه ۹۰ بوسنی وجود دارد.

گزارش‌های سازمان‌های فعال در امور بشردوستانه حاکی از آن است که حدود ۱۰ هزار مهاجر در سرمای زمستان در بوسنی و هرزگوین گرفتار شده‌اند.

اتحادیه اروپا تا کنون با پرداخت ۶۰ میلیون یورو از بوسنی برای مدیریت بحران مهاجران حمایت کرده و وعده پرداخت ۲۵ میلیون یوروی دیگر را نیز داده است. این اتحادیه بار‌ها از مقامات بوسنی خواسته تا با یافتن جایگزینی برای اسکان مهاجران، مانع از وقوع یک بحران انسانی شوند.

میرا
United Arab Emirates
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۷
معلومه که اینطوری ولشون میکنن. اگه به منطقه ی بالکان سفر کرده باشید و از نزدیک شاهد فرهنگ و روابط مردمانش بوده باشید میدونید چی میگم.. مردمان بسیار بی اصل و نسب و بی فرهنگ که هیچ بویی از انسانیت و تمدن مدرن نبرده اند... هزاران مرتبه شکر که کارو کاسبی ای که در انجا مارا بند کرده بود لقایش را به عطایش بخشیدیم
نام
Austria
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
هندیها پاکستانیها و بنگلادشیها پناهندگان اقتصادی هستند و نه پناهجوی سیاسی و مذهبی و نباید به ایشان پناهندگی داده شود
ناشناس
Canada
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۷
تو خودت تو اتریش چه جور پناهجویی هستی ؟ حتما فکر میکنی برای اتریشی ها تو با پاکستانی ها و بنگلادشی ها و هندی ها فرق داری ؟؟ خخخ . برای اتریشی ها همتون جهان سومی هستید و با هم فرقی ندارد. بیخود برای خودت کلاس قائل نشو.
بهرنگ
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
شعار مردم لرستان در زمان جنگ بوسنی: "کمک کردیم و بوسنی، خومو مردیم در گسنی" یعنی کمک کردیم به بوسنی، اما اینطرف خودمون از گرسنگی مردیم. بفرمایید مسئولان همیشه در صحنه ما برن به دادشون برسن. تاسف آور زمانی هست که در میان اینها ایرانی هم باشه. اونوقت مزد کمک های خودمون رو به بوسنی دقیقا دریافت کرده ایم!!!!!
98%
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
به استثنای موارد خاص سیاسی و اعتقادی ، اگر این افراد و هموطنانشان از ابتدا در مقابل فساد و دیکتاتوری بی تفاوت نبودند و مبارزه می کردند و به زندان و رنج شرافتمندانه دچار می شدند بهتر از این ذلت و خواری و تسلیم و فرار از کشور نبود؟!
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
چقدر این اروپایی های بیشرف وقیح هستند. در جنگ بوسنی با بی تفاوتی شاهد ویران شدن و آوارگی مردم این کشور بودند و الان انتظار دارند این کشور مانع از ورود پناهجویان به کشورهای ثروتمند اروپایی بشود. حدود 15 سال پیش فرانسه رفته بودم و آن زمان با گذشت بیش از ده سال از جنگ بوسنی، هنوز آوارگان بوسنیایی در پاریس سرگردان بودند.
انتشار یافته: ۸
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
چهره ها اکثراً نشان از پاکستانی بودن شان است!
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
زیبنای تمام این بدبختی ها بی تفاوتی به سرنوشت کشور های جهتان سوم هست .. که گاها دیکتاتورها را به مرز جنون میکشاند .. مردم بی تفاوت آواره کوه و بیابان میشود .. نباید نسبت به بیکفایتی مسئولان کشوری بی تفاوت بود .. مرگ بهتر از این نوع مهاجرت و زندگی هست
bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین