bato-adv
bato-adv

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی؛ فیله استریپس

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی؛ فیله استریپس

از آنجا که غذاهای فست‌فودی بسیار فوری تهیه می‌شوند و خوشمزه هستند، جایگاه ویژه‌ای در سفره مردم دارند. سوخاری‌ها ازجمله فست‌فودهای پرطرفدارند که در منوی رستوران‌ها جایگاه ویژگی‌ای دارند و برای مهمانی و تولدها بهترین گزینه هستند.

فرارو- سوخاری‌ها غذا‌های خوشمزه و پرطرفداری‌اند که امروز بین مردم محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند. این غذا‌ها در عین حال که بسیار خوشمزه هستند، طرز تهیه ساده‌ای دارند و مواد اولیه آن هم معمولاً در دسترس است؛ بنابراین در مواقعی که وقت زیادی برای غذا درست کردن ندارید و در عین حال می‌خواهید غذای خوشمزه‌ای تهیه کنید، گزینه مناسبی هستند. این غذا‌ها در مقایسه با بسیاری از غذا‌های دیگر نسبتاً کم هزینه‌اند؛ بنابراین برای تولد و مهمانی‌های عصرانه مناسب هستند.

سوخاری‌ها در دسته غذا‌های بین‌المللی قرار می‌گیرند و در منوی رستوران‌ها جایگاه ویژه‌ای دارند؛ که در کنار پیاز سوخاری، سیب زمینی سرخ شده و قارچ سوخاری ترکیب فوق‌العاده‌ای تشکیل می‌دهند. لازم به ذکر است اگر تصمیم دارید در رستوران غذا میل کنید، سوخاری‌ها نسبت به فست فود‌های دیگر سالم‌تر هستند و برای کسانی است که معذوریت مصرف یک سری از غذا‌ها را دارند. گزینه مناسبی هستند.

 

امروز طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی یا همان فیله استریپس را برای شما عزیزان در نظر گرفته‌ایم. طرز تهیه این غذا هم مثل بقیه سوخاری‌ها ساده است؛ اما یک سری نکات و فوت و فن‌هایی دارد که اگر آن‌ها را رعایت کنید، درنهایت غذای بسیار خوشمزه‌ای خواهید داشت؛ بنابراین تا پایان این آموزش با ما همراه باشید تا با طرز تهیه و فوت و فن‌های این غذای لذیذ و خوشمزه آشنا شوید.

 

مواد اولیه لازم برای تهیه مرغ سوخاری پولکی

فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
آب: به میزان لازم
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری سرپر
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سفید: ۱ قاشق چایخوری
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه: ۱/۲ عدد
روغن مایع: به میزان لازم

آرد

مواد لازم برای تهیه آرد سوخاری

آرد سفید: ۲ پیمانه
آرد ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر ریحان: ۱ قاشق غذاخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱/۲ قاشق غذاخوری

استریپس

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی

۱- دست‌تان راروی سینه مرغ بگذارید و یک برش افقی بزنید و آن را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس پودر سیر + فلفل قرمز + فلفل سیاه + فلفل سفید + آویشن + پودر پیاز + پاپریکا + نمک + آب‌لیمو ترش را با هم مخلوط کنید. به این ترکیب کمی آب اضافه کنید. فیله‌ها را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل این ادویه‌ها استراحت بدهید تا حسابی مزه‌دار شوند.
 
۲- در مرحله بعد آرد سفید + آرد ذرت + نمک + فلفل قرمز + فلفل سیاه + پودر پاپریکا + پودر سیر + پودر ریحان + پودر پیاز را با هم ترکیب کنید. برای تهیه سوخاری‌ها مزه‌دار کردن آرد خیلی مهم است؛ پس از این مرحله غافل نشوید. احتمالاً این سوال برایتان پیش آمده است که چرا باید از آرد ذرت استفاده کرد و این‌که چطور آرد ذرت را از نشاسته ذرت تشخیص بدهید؟
آرد ذرت از آسیاب کردن دانه‌های خشک شده ذرت تهیه می‌شود و رنگ آن باتوجه به دانه‌های ذرت متغیر است. چون ذرت‌ها نژاد‌های مختلفی دارند و می‌توانند سفید، زرد، آبی، بنفش و سیاه باشند. آرد ذرت می‌تواند رنگ‌های
 
مختلفی داشته باشد؛ اما نوع متداول آن زرد است. آرد ذرت برای ترد کردن بعضی خمیر‌ها مثل خمیر بنیه یا خمیر جوجه چینی استفاده می‌شود. آرد ذرت نسبت به نشاسته ذرت موارد استفاده محدودتری دارد.
نشاسته ذرت نوعی نشاسته است که طی فرآیندی از دانه‌های ذرت گرفته می‌شود و مانند نشاسته‌های دیگر معمولاً عامل غلظت در غذا‌ها و شیرینی‌هاست. در دستور شیرینی‌ها معمولاً از نشاسته ذرت استفاده می‌شود که گاهی آرد ذرت می‌نویسند؛ ولی منظور همان نشاسته ذرت است.
 
نشاسته ذرت معمولاً برای لطافت کیک و شیرینی به جای مقداری از آرد داخل دستور جایگزین می‌شود یا در تهیه دسر‌هایی مثل پودینگ و کاسترد کاربرد دارد. علاوه‌بر این به دلیل خنثی بودنش از لحاظ طعم، بو و رنگ در شیرینی‌پزی، کیک‌پزی و همچنین تزئین‌هایی که با فوندانت صورت می‌گیرد، کاربرد زیادی دارد. در برخی کرم‌ها نیز از نشاسته ذرت و آرد گندم برای غلظت استفاده می‌شود. در کیک‌ها از نشاسته ذرت برای لطافت بافت کیک استفاده می‌شود.
 
۳- وقتی که فیله‌های مرغ حسابی مزه‌دار شدند، نوبت پولکی کردن است. برای این مرحله باید یک کاسه بزرگ آرد مزه‌دار شده و یک کاسه آب کنار دست‌تان بگذارید. ابتدا فیله‌ها را داخل ظرف آرد قرار بدهید. برای پولکی شدن باید فیله‌ها را حسابی در ظرف آرد زیر و رو کنید. بعد فیله‌ها را داخل آب بزنید و دوباره داخل آرد قرار بدهید. در این مرحله با دو تا دست‌تان به مرغ فشار وارد کنید تا مرغ پولکی شود. هرقدر این مرحله را با دقت بیش‌تر انجام بدهید، شکل ظاهری فیله‌ها بهتر می‌شود. بعد دوباره فیله‌ها را داخل آب بزنید. این مرحله را ۳ بار تکرار کنید تا فیله‌ها به خوبی پولکی شوند. وقتی که همه فیله‌ها را پولکی کردید، روی تخته کار قرار دهید.
 
روغن
 
۴- حالا نوبت سرخ کردن فیله‌هاست. تابه‌ای را روی حرارت بگذارید و اجازه بدهید جسم تابه کاملاً داغ شود. بعد به آن روغن اضافه کنید. روغن را به اندازه‌ای اضافه کنید که فیله‌ها داخل روغن شناور باشند. به این نکته توجه داشته باشید که حرارت حتماً باید متوسط باشد. اگر حرارت کم باشد، روغن زیادی جذب سوخاری‌ها می‌شود. اگر حرارت زیاد باشد، سطح آن زود طلایی می‌شود، درحالی‌که هنوز مغز پخت نشده است. وقتی سوخاری‌ها طلایی و برشته شدند، آماده سرو هستند. حدود ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا آماده شوند. بعد از این‌که آن‌ها را از تابه خارج کردید، روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
bato-adv
bato-adv
bato-adv