سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران بزرگ در خصوص رسیدگی به این پرونده گفت: به گونهای با این فرد برخورد خواهیم کرد که اوباش گری را به کلی فراموش کند. ما سوابق این افراد را بدون استثنا به پیوست پروندههای آنها به مراجع قضایی ارسال خواهیم کرد. قطعا تکرار جرم سبب میشود تا قاضی حکمهای سنگین تری برای این افراد صادر کند.
راهزنان و باج گیرانی که از شهرهای اطراف به تهران آمده بودند در حوالی ترمینال جنوب دستگیر شدند. اراذل و اوباش و مجرمین خشن به مرحلهای رسیده اند که به صورت فصلی و مقطعی به شهرهای دیگر کوچ کرده و در مبدا مرتکب جرائم گذشته خود میشوند و این اتفاق بیشتر از آن جهت رخ میدهد تا کمتر شناسایی شده و سوابق قبلی آنها به فراموشی سپرده شود. امری که میتواند با یک سیستم یک پارچه ثبت جرائم برطرف شده و مسیر را برای جولان بیشتر مجرمین خشن مسدود کند.
به گزارش رکنا، یکی از افرادی که در روزهای اخیر قربانی این باندهای تبهکار شدند در خصوص جزئیات حوادثی که آنها را تحت تاثیر گذاشته است گفت: ۲ نفر از اراذل و اوباش یکی از شهرهای اطراف تهران که سابقه دار بوده به پایتخت آمده و با حمله به من و وارد کردن ضربه با چاقو به گردن و حوالی قلب، من را تا آستانه مرگ بردند.
او افزود: این افراد سابقه آدم ربایی، شرارت و نزاع داشتند و پس از ورود به تهران در حوالی ترمینال جنوب اقدام به باج گیری کرده و موجبات ترس و وحشت مسافران و مردم آن منطقه شده بودند. این افراد از تعداد زیادی از شهروندان پول زور دریافت کرده بودند و در آخرین مرحله به خانه شهروندان یورش بردند.
وقتی که این افراد به من حمله کردند در حالت غیرعادی بودند و مشروبات الکلی مصرف کرده بودند و سوار بر ماشین شخصی من شده و شیشه خودرو را نیز تخریب و من را تهدید به مرگ کردند که چرا از این افراد شکایت کرده ام. آنها مدعی بودند که قانون نمیتواند در مقابلشان بایستد و هیچ کس نمیتواند با آنها برخورد کند. او در ادامه فحاشی و حتی خانواده من را با چاقو تهدید به مرگ کرد.
قربانی این پرونده خاطرنشان کرد: اهالی منطقه به شدت از این افراد ترسیده اند به شکلی که هیچ کس جرات نمیکند از آنها شکایت کند. این فرد شاکیان زیادی دارد و در گذشته در استان قم نیز به عنوان اراذل و اوباش دستگیر و در خیابانها چرخانده شده بودند، اما بار دیگر به سمت اقدامات مجرمانه آمدند. او فریاد میزد از هیچ کس نمیترسم و هر کاری که دلم بخواهد انجام میدهم. در مواجهه دوم من در مقابل خانه خود در خودروی شخصی ام نشسته بودم که او با خودروی خود از پشت با سرعت زیاد به من زد و با ضربات متعدد خودروی من را تخریب کرد. مدت هاست که خانواده من و حتی خود من با استرس زندگی میکنیم و نمیتوانیم یک لحظه آرامش داشته باشیم و تصور میکنیم او هر لحظه ممکن است دوباره به ما حمله ور شود.
۷ ماه پیش در تهران چرخانده شده بود
سرهنگ دوستعلی جلیلیان در خصوص این پرونده گفت: ۷ ماه پیش بود که در محدوده سرکلانتری هفتم تهران بزرگ این افراد با دستبند و پابند در خیابانها گردانده شدند، اما پس از مدتی با وثیقه از زندان آزاد شدند. طبق اظهارات خودش او با وثیقه ده میلیاردی روانه زندان شد که وثیقه را تامین و آزاد شده بود. طی روزهای اخیر ۱۹ نفر از اراذل و اوباش سطح یک و دو و سه در مناطق مرکزی تهران بزرگ دستگیر شدند. این افراد نیز جرائم مشابه مرتکب شده که همگی دستگیر شدند.
سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران بزرگ در خصوص رسیدگی به این پرونده گفت: به گونهای با این فرد برخورد خواهیم کرد که اوباش گری را به کلی فراموش کند. ما سوابق این افراد را بدون استثنا به پیوست پروندههای آنها به مراجع قضایی ارسال خواهیم کرد. قطعا تکرار جرم سبب میشود تا قاضی حکمهای سنگین تری برای این افراد صادر کند.
شاید اولین سوالی که در ذهن بسیاری از شهروندان ایجاد شود این است که به چه علت این افراد به این میزان فضا پیدا کرده تا چندین مرتبه جامعه را وحشت زده کنند و به چه علت پس از دستگیری بار دیگر به این راحتی در جامعه حاضر شده و مرتکب جرم میشوند؟ سوالاتی که در عمل نه بلکه باید در مقوله مهم پیشگیری از وقوع جرم آن را جست و جو کرد و ساز و کارهای مورد نیاز در این عرصه را بار دیگر مورد ارزیابی قرار داد