سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن توصیه به هموطنان برای خودداری از سفر به کشور میانمار تا فراهم شدن شرایط مناسب بهداشتی و امنیتی، به سایر شهروندان ایرانی که احیانا در این کشور هستند، اکیدا توصیه کرد: در اسرع وقت وضعیت و درخواستهای احتمالی خود را به سفارت جمهوری اسلامی ایران در تایلند اطلاع دهند تا کمک لازم انجام شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در پی تحولات اخیر در میانمار در خصوص آخرین وضعیت ایرانیان مقیم اظهارداشت: آخرین شهروند باقیمانده، یک خانم ایرانی است که سفارت در تلاش است ضمن کسب اطمینان از سلامت و امنیت ایشان، کمک لازم برای خروج ایشان از میانمار را انجام دهد.
به گزارش اداره کل اطلاع رسانی و سخنگویی وزارت امورخارجه، سعید خطیب زاده افزود: سفارت جمهوری اسلامی ایران در تایلند که بعنوان اکردیته در میانمار تعیین شده است، در دوره کرونا با معدود شهروندان ایرانی در این کشور در تماس بوده و به خروج آنها از میانمار کمک کرده است
سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن توصیه به هموطنان برای خودداری از سفر به این کشور تا فراهم شدن شرایط مناسب بهداشتی و امنیتی، به سایر شهروندان ایرانی که احیانا در این کشور هستند، اکیدا توصیه کرد: در اسرع وقت وضعیت و درخواستهای احتمالی خود را به سفارت جمهوری اسلامی ایران در تایلند اطلاع دهند تا کمک لازم انجام شود.
رسانههای بینالمللی صبح امروز از وقوع یک کودتای نظامی علیه حزب حاکم میانمار خبر دادند، کودتایی که با واکنش سازمان ملل، رهبران کشورهای جهان و عمدتا مقامهای بلندپایه غربی همراه بود و آنها ضمن محکوم کردن این کودتا خواستار آزادی رهبران بازداشت شده در این کشور شدند.
کشور میانمار سحرگاه امروز اول فوریه (به وقت محلی) شاهد یک کودتای نظامی علیه حزب حاکم اتحاد ملی برای دموکراسی (NLD) بود، حزبی که در انتخابات پارلمانی آبان ماه امسال برنده شد.
یک شبکه تلویزیونی نزدیک به ارتش میانمار اعلام کرد که ارتش، حاکمیت این کشور را به مدت یکسال در اختیار گرفته و "مین آنگ هلینگ" فرمانده کل ارتش را به عنوان رییس جمهوری انتخاب کرده است.