حمیدرضا ابک با بیان اینکه مسخره کردن بازیگرها و سلبریتیها امری رایج است، اما معتقد است در مورد پژمان جمشیدی "عناد سیستماتیک" وجود دارد و او هر کاری کند "تحقیر" میشود.
اما در محافل رسانهای نیز این حمله شخصی به پژمان جمشیدی مورد انتقاد قرار گرفته است. برخی منتقدان سینما از حضور او در این عرصه تجلیل کردند؛ و بسیار هم از توهین به این بازیگر ابراز تاسف نمودهاند.
صادق لواسانی، فعال رسانهایی، در این باره نوشت: "اگر علی انصاریان امسال در جشنواره فیلم فجر بود، خیلی از اینهایی که براش غش و ضعف میکنند، گریهاش را در میآوردند؛ همان کاری که سالها به صورت علنی و در خفا با پژمان جمشیدی کردند و میکنند. "
رضا ساکی نویسنده و فعال رسانهای هم در رشته توئیتی به دفاع از پژمان جمشیدی پرداخت. او همچنین از عملکرد محمد گبرلو مجری نشست خبری جشنواره انتقاد کرد.
ساکی نوشت: «با احترام به سابقه آقای گبرلو باید عرض کنم ایشان بسیار اشتباه کردند که چنین چیزی را به عنوان پرسش، خطاب به آقای جمشیدی خواندند. این چیزی که طرح شد، پرسش نبود و کسی که آن را پرسیده است از خبرنگاری سینما چیزی نمیداند و آقای گبرلو نباید هر چیزی را به عنوان پرسش دستش دادند بخواند. آن هم پرسشی که سینمایی نیست و شخصیت فرد را مورد خطاب و قضاوت قرار میدهد.»
او از بازیگری پژمان جمشیدی تمجید کرد و نوشت: "سال ۹۶ وقتی اسم پژمان جمشیدی به عنوان نامزد بهترین بازیگر مکمل خوانده شد برخی خندیدند، اما بازی او در فیلم «سوتفاهم» شاهکار بود و لایق جایزه حتی."
به عقیده ساکی "جشنواره یک عذرخواهی رسمی به آقای جمشیدی بدهکار است. "
حمیدرضا ابک با بیان اینکه مسخره کردن بازیگرها و سلبریتیها امری رایج است، اما معتقد است در مورد پژمان جمشیدی "عناد سیستماتیک" وجود دارد و او هر کاری کند "تحقیر" میشود.
بسیاری از کاربران به این نکته اشاره کرده اند که پژمان جمشیدی هم در فوتبال و هم در سینما موفق بوده است. کاربری نوشته است: «آن خبرنگار تصور کرده که پژمان جمشیدی را مسخره کرده که گفته در فوتبال به جایی نرسیده است. پژمان آرزویش پوشیدن شماره ۱۷ فرشاد پیوس در پرسپولیس بود که به آن رسید. به پیراهن شماره ۱۰ هم رسید! در حد معقول هم با وجود مهدویکیا در تیم ملی بازی کرد. چطور میشود گفت که به جایی نرسیده؟!»
ابراهیم داروغه زاده از فعالان حوزه سینما و دبیر پیشین جشنواره فیلم فجر هم از پژمان جمشیدی تجلیل کرد و نوشت: «از خاطرات تلخ جشنواره فیلم فجر: دوره ٣٦، وقتی خانم طائرپور اسم پژمان جمشیدی را به عنوان کاندیدای بهترین بازیگر مَرد نقش مکمل برای فیلم سوءتفاهم خواندند، برخی از خبرنگاران به نشانه تمسخر خندیدند. حالا پژمان دوست داشتنی از پر فروشترین بازیگران سالهای اخیر سینمایی ایران است»
فرهاد عشوندی روزنامهنگار هم واکنش پژمان به ماجرا را ستوده و نوشته است: «این پژمان جمشیدی که امروز تو کنفرانس خبری فیلم خط فرضی دیدیم، پختهترین و تحسین برانگیزترین نمونه از یه فوتبالیست و سینماگر ایرانیه از یاد نبریم همین امسال مهدویان و سال قبل حاتمیکیا و حجازیفر سر سئوالات مودبانهتر از این فقط بزن بزن نکردن دمت گرم رفیق»
احسان محمدی فعال رسانهای نیز از ادبیات "تحقیر" انتقاد کرده و معتقد است: «هیچکس با تحقیر دیگران به احترام و بزرگی نمیرسد و موجود خفنی هم نمیشود! پژمان جمشیدی در پرسپولیس ستاره نبود، اما میجنگید و به تیم ملی هم رسید، در سینما هم ادعا نکرده آل پاچینو و رابرت دنیرو است. این سوال یا نقد کیفیت یک بازیگر نیست، عقدهگشایی رسمی است»