bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۸۲۶۴۴

(تصاویر) رژه فرعون‌های مومیایی

(تصاویر) رژه فرعون‌های مومیایی

۲۲ جسد مومیایی فراعنه مصر در مراسمی بی سابقه با عنوان رژه مومیایی‌های فراعنه از موزه مصر در میدان التحریر به موزه ملی تمدن مصر در منطقه فسطاط در جنوب شهر قاهره انتقال یافت.

تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۰

۲۲ زرهپوش که به هیات مرکب‌های مصر باستان آراسته شده بودند شامگاه شنبه اجساد مومیایی ۲۲ پادشاه و ملکه را در خیابان‌های قاهره از موزه مصر در نزدیکی میدان تحریر به موزه ملی تمدن مصر که در سال ۲۰۱۷ در جنوب قاهره افتتاح شد منتقل کردند.

به گزارش فرارو، در این مراسم جابه‌جایی اجساد که نیم ساعت به‌طول انجامید، مرکب‌های طلانشان با شلیک گلوله‌های توپ اجساد مومیایی را به آرامگاه تازه تاسیس خود منتقل کردند.

زنان و مردانی در لباس مصریان باستان کاروان حامل اجساد را در مسیر همراهی می‌کردند.

تلویزیون دولتی مصر برنامه‌ای تبلیغاتی برای یادآوری تاریخ و شکوه تمدن باستانی این کشور پخش می‌کرد. موسیقی اصلی این مراسم، قطعه‌ای از محمد منیر، خواننده محبوب مصر بود. همزمان خوانندگان مصری و تونسی دیگر حاضر در مراسم ترانه‌هایی در مدح تمدن مصر خواندند.

عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر به همراه مصطفی عبدالله، نخست وزیر و اودره ازوله، دبیرکل یونسکو در موزه نوساز تمدن مصر حاضر بودند.

قرار است اجساد این ۲۲ مومیایی از دو هفته دیگر در معرض دید عموم قرار گیرد. این مومیایی‌ها مربوط به ۱۸ فرعون مرد و ۴ فرعون زن از دودمان هفدهم فراعنه تا دودمان بیستم است که بر روی تانک‌هایی طلایی که اسم هریک از فراعنه به ترتیب دوران فرمانراویی بر آن حک شده بود به مکان جدید منتقل شد.

در هفته‌های اخیر، بسیاری از کاربران عرب‌زبان شبکه‌های اجتماعی با هشتگ #لعنة_الفراعنة حوادث اخیر این کشور یعنی بسته شدن کانال سوئز، تصادف مرگ‌بار قطار و فروریختن یک ساختمان در قاهره را که منجر به مرگ ۲۵ نفر شد، ناشی از نفرین فرعون‌ها و در پیوند با جابه‌جایی اجساد مومیایی توصیف می‌کردند.

نظریه لعنت نفرین‌ها برای نخستین بار در سال ۱۹۲۰ و زمانی مطرح شد که باستان‌شناسان کاشف مقبره و جسد توت‌عن‌خامون، همگی به شکلی مشکوک جان خود را از دست دادند.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین