معاون اجتماعی پلیس فتا همچنین از آغاز اقدامات پلیسی جهت پیگیری و شناسایی عاملان انتشار این ویدیو خبرداد و افزود: با مجرمان برخورد قانونی خواهد شد.
پلیس می گوید فیلمی که با عنوان خودسوزی یک فرد در مقابل بورس درفضای مجازی منتشر شده صحت ندارد.
معاون اجتماعی پلیس فتا با اعلام این مطلب گفت: "این فیلم مربوط به چندسال پیش است، اما افراد سودجو با هدف تشویش اذعان عمومی درحال انتشار دوباره آن هستند."
سرهنگ پاشایی افزود: "بررسیهای اولیه فیلم نیز بیانگر آن است که این فیلم مربوط به زمان حال نیست و به گذشته مربوط میشود. دلیل این موضوع هم این است که افراد حاضر در این تصاویر هیچ کدام دارای ماسک نمیباشند و مشخص است که فیلم مربوط به دوران ما قبل کرونا است."
او افزود: «همچنین رنگ و نوع لباس ماموران انتظامی در فیلم مذکور متعلق به گذشته است و هم اکنون رنگ لباس نیروی انتظامی تغییر کرده است.»
معاون اجتماعی پلیس فتا همچنین از آغاز اقدامات پلیسی جهت پیگیری و شناسایی عاملان انتشار این ویدیو خبرداد و افزود: با مجرمان برخورد قانونی خواهد شد.
صیدال فعال رییس مرکز اطلاعات و اخبار امنیتی وزارت کشور، نیز درباره ویدئو منتشر شده گفت: بررسیها بیانگر آن است که این فیلم مربوط به زمان حال نیست و مربوط به مهر۹۸ و احتمالا مربوط به یک بدهکار بانکی میشود.
فعال افزود: مخاطبان فضای مجازی، اگر توجه کنند، افراد حاضر در این ویدئو هیچ کدام دارای ماسک نمیباشند و مشخص است که فیلم مربوط به دوران ما قبل کرونا است.
وی خاطر نشان کرد: به علاوه بر اساس شرایط محیطی نمایش داده شده در این ویدئو کوتاه، روشن است که این اتفاق در مقابل بورس واقع نشده است و درخیابان جامی تهران تصویر برداری شده است.
رئیس مرکز اطلاعات و اخبار امنیتی وزارت کشور، خاطر نشان کرد: البته بخش زیادی از شهروندان محترم حاضر در فضای مجازی، با توجه به کثرت انتشار اخبار جعلی در این فضا، هر خبری که در فضای مجازی منتشر میشود را باور نمی کنند و حتماً نسبت به صحت و سقم اخبار تحقیق می کنند.
فعال تصریح کرد: افرادی که اقدام به شایعهپراکنی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی می کنند، از جمله مطابق با مواد ۷۴۴، ۷۴۵ و ۷۴۶ قانون مجازات اسلامی، پاسخگوی اقدامات خود خواهند بود.