bato-adv
bato-adv

تولد گوشی‌های بدون پورت USB

تولد گوشی‌های بدون پورت USB

مهندسان شرکت چینی شیائومی معتقدند که تلفن‌های هوشمند فاقد پورت USB می‌توانند در سال ۲۰۲۲ وارد بازار شوند که این امر تحولی بزرگ در دنیای گوشی‌ها خواهد بود.

تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۰
فرارو- اگرچه فناوری شارژ بی سیم، امری جدید در دنیای صنعت گوشی‌های هوشمند به شمار نمی‌رود، اما این موضوع را نیز نباید فراموش کرد که تمام گوشی‌های امروزی متکی به درگاه USB برای استفاده از شارژ باتری هستند و این امری غیر قابل انکار است. با این حال، مهندسان شرکت چینی شیائومی معتقدند که تلفن‌های هوشمند فاقد پورت USB می‌توانند در سال ۲۰۲۲ وارد بازار شوند که این امر تحولی بزرگ در دنیای گوشی‌ها خواهد بود.

به گزارش فرارو به نقل از وبسایت فناروی gizmochina، در حالی که شیائومی دو هفته پیش به طور رسمی از فناوری HyperCharge خود برای گوشی‌های هوشمند پرچمدار آینده خود که دارای شارژ سریع ۲۰۰ وات سیمی و ۱۲۰ وات بی سیم هستند، رونمایی کرد، در اوایل امروز (۱۱ ژوئن ۲۰۲۱) طی یک کنفرانس خبری مجازی به چند سوال مربوط به این فناوری پاسخ داد. برای پاسخ به سوالات احتمالی در خصوص این فناوری، شرکت شیائومی از چند مهندس سرشناس خود دعوت به عمل آورد تا وظیفه پاسخگویی را برعهده بگیرند.

به گزارش فرارو، در جریان این جلسه پرسش و پاسخ، مهندسان شیائومی به طور غیر قابل منتظره‌ای اشاره داشتند که به زودی و از اوایل سال میلادی آینده، شاهد راه اندازی یک تلفن هوشمند بدون درگاه شارژ USB خواهیم بود. به عبارت دیگر، برخی از برند‌های سازنده گوشی‌های هوشمند ممکن است دستگاهی را که فقط به شارژ بی سیم متکی است، راه اندازی کنند. نمونه‌ای از چنین تلفن‌های هوشمندی، گوشی Vivo Apex ۲۰۲۰ است که شارژ سریع بی سیم ۶۰ وات را به عنوان تنها راه حل شارژ خود ارائه می‌دهد.

مهندسان شیائومی در این جلسه اشاره کردند که تنها دلیل غلبه استفاده از شارژ سیمی گوشی‌های هوشمند، کامل نبودن فناوری شارژ بی سیم است که در حال حاضر زیرساخت‌های آن در مکان‌های عمومی نیز کم است. از طرف دیگر نباید از این مساله غافل بود که فناوری شارژ سیمی نیز در مقایسه با نمونه بی سیم بسیار پخته‌تر است. کابران نیز در مواقعی هنوز با سیستم بی سیم شارژ احساس نزدیکی و راحتی نمی‌کنند چراکه شایعاتی پیرامون امنیت این نوع شارژ نیز مطرح است، بخصوص که قدرت آن نیز به نسبت نوع سیمی کمتر است.

با این همه، نباید پنداشت که این روند تا مدت‌ها ادامه خواهد داشت چراکه در آینده نزدیک با پیشرفت در این فناوری، انتظار می‌رود دستگاه‌هایی را شاهد باشیم که با فناوری شارژ بی سیم بهبود یافته وارد بازار می‌شوند. علاوه بر این، با ورود دولت چین به عرصه تنظیم و کنترل فناوری شارژ بی سیم، می‌توان انتظار داشت که سازندگان لوازم جانبی شارژ بی سیم نیز کیفیت محصولات خود را بهبود بخشند و این امر باعث رایج شدن آن در بازار نیز شود. در ماه فوریه سال میلادی جاری، مقررات موقتی مربوط به مدیریت رادیویی تجهیزات شارژ بی سیم توسط وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین صادر شد که ایجاب می‌کند که قدرت انتقال نیروی تجهیزات شارژ بی سیم تلفن همراه و قابل حمل نباید بیش از ۵۰ وات باشد. این تنظیم مقررات جدای از هر قضاوتی، حکایت از حساسیت‌های لازم برای چنین محصولاتی است که می‌تواند خیال کاربران را درخصوص مسائل امنیتی راحت کند.
bato-adv
bato-adv
bato-adv