عضو جامعه روحانیت گفت: افرادی که رئیسجمهور را به این و آن تشبیه میکنند، سخنانی میگویند که نه به مصلحت خودشان است و نه مصلحت رئیس جمهور است، ضمن اینکه آقای رئیسی هم از این مقدسبازی یا تقدس ایجاد کردن بیزار است.
عضو جامعه روحانیت مبارز معتقد است اعضای جامعه کنونی ایران خبیر و بصیر هستند، واقعیتها را میفهمند و بر آنها تکیه میکنند نه به حرفهای بی ربطی که بعضی از اشخاص میزنند و رئیسی را به این و آن تشبیه میکنند، چراکه اینها واقعیت ندارد.
به گزارش خبرآنلاین، به تازگی غلامعلی حداد عادل طی اظهاراتی به بهانه هفته دولت یادی از شهیدان رجایی و باهنر کرده و از این گذر ضمن تشبیه رئیس دولت سیزدهم با شهید رجایی، گفته که مردم با دیدن رفتارهای سید ابراهیم رئیسی، یاد شهید رجایی میافتند.
البته اقدام غلامعلی حداد عادل در تشبیه و توصیف دولت نوپای اصولگرا، مسبوق به سابقه است کما اینکه اصولگرایان، دولت نهم و دهم را هم بازتابی از دولت شهید رجایی میخواندند، هر چند که بعدها اقدامات احمدینژاد سرافکندگی و پشیمانی اصولگرایان را به همراه داشت، اما به نظر میرسد تبدیل به درس عبرتی برای آنها نشد، چنانچه این بار تنها به تشبیه رئیس دولت متبوع خود به شهید رجایی اکتفا نکردند و او را تا مقام مالک اشتر زمان ارتقا دادند. مهر تایید این ادعا، اظهارات چند روز قبل حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان در قالب یادداشتی به نام «بار دیگر مالک اشتر.» است.
در میان این قبیل توصیفات و تشبیهات روسای دولتها با چهرههایی نظیر شهید رجایی و مالک اشتر که تجربه نشان داده بعضاً این تشابهات صرفاً پشیمانی و برداشتن یک گام به عقب را به دنبال دارد، این پرسش مطرح میشود که تمثیلها و تشبیهات آن هم در ابتدای کار دولت تا چه اندازه میتواند به رئیس جمهور و دولتمردان آسیب وارد کند؟
در پاسخ به این پرسش عضو جامعه روحانیت مبارز معتقد است که این تشبیهات و توصیفات تنها حرف است و از طریق آنها نمیتوان در مورد توانایی افراد قضاوت کرد.
حسین ابراهیمی، عضو جامعه روحانیت مبارز در واکنش به توصیفات و تشبیهات شکل گرفته پیرامون رئیس دولت سیزدهم گفت: حضرت موسی به خدا عرض کرد خدایا این مردم بر علیه من خیلی حرف میزنند، خداوند در مناجات به حضرت موسی فرمود بر علیه من هم حرف میزنند؛ لذا بنده معتقدم سخن مردم برای رئیس جمهور ملاک نمیشود. هر چه بگویند، واقعیتها تغییر نمیکند. رئیسی فردی متدین است، من از قبل او را میشناسم، اهل هوی و هوس نیست، حالا اگر چنانچه یک عده با غلو صحبت میکنند که اینجور یا آنجور، بنده بر این باورم که با سخن دیگران نمیشود افراد را قضاوت کرد.
این چهره اصولگرا افزود: در حقیقت اعتقاد من این است امکان دارد افرادی که دولت فعلی را به این و آن تشبیه میکنند متملق و چاپلوس باشند و برای اینکه بخواهند برای خودشان جایگاه پیدا کنند، یک حرفهایی بزنند که نه مصلحت آقای رئیسی در آن است و نه مصلحت جامعه.
عضو جامعه روحانیت گفت: واقعیت این است که آقای رئیسی عمرش را در حوزه قضا گذاشته، از سوی دیگر فرد تحصیلکردهای است، هم دکترای دانشگاهی و هم تحصیلات حوزوی دارد. رئیسی فرد مدبری است، هم در آستان قدس و هم قوه قضائیه سوابق کاری روشنی دارد، واقعاً پیشینه کاری ایشان را کسی تا به حال به این صورت نداشته است.
ابراهیمی ضمن اشاره به سابقه تشابه روسای دولتها به شهید رجایی تصریح کرد: بنابراین باید با واقعیتها برخورد کرد. در مورد احمدینژاد هم یک عدهای از همین افراد شایعه کردند که چه میبینیم و چه میبینیم و نظایر این حرفها. اینها یا افرادی متملق و چاپلوس هستند و یا افرادی هستند که خلاصه اهل تخیل و این صحبتها هستند، در غیر این صورت کسی که واقعبین باشد، چنین صحبتهایی را نمیگوید.
نماینده اسبق مجلس گفت: این حرفها از ساحت افراد معمولی به دور است و اگر چنانچه بخواهند این حرفها را بزنند، واقعیت ندارد. افرادی که رئیسجمهور را به این و آن تشبیه میکنند، سخنانی میگویند که نه به مصلحت خودشان است و نه مصلحت رئیس جمهور است، ضمن اینکه آقای رئیسی هم از این مقدسبازی یا تقدس ایجاد کردن بیزار است.
عضو جامعه روحانیت مبارز همچنین اظهار کرد: همه حرفهایی که در مورد تشبیه و توصیف رئیسی گفته میشود از جمله حرفهایی است که نباید مطرح شود، باید روی واقعیتها تأکید کرد. ایشان، انسان صادق، خدمتگزار، دلسوز مردم، دنبال کار و تلاش است کما اینکه در سابقهاش هم نشان داده، این واقعیت است، اما اینکه این چه گفته و آن چه گفته را اگر ما هم مرتب دامن بزنیم، دامنهاش بیشتر میشود.
ابراهیمی با اینکه اینگونه تملق و چاپلوسیها برای کشور هزینهآور است؟ خاطرنشان کرد: جامعه و مردم ما هوشیار هستند. خوشبختانه در حال حاضر در سطح جهان جامعهای فهیمتر و سیاسیتر از ما وجود ندارد. اعضای جامعه کنونی ایران خبیر و بصیر هستند، واقعیتها را میفهمند و بر آنها تکیه میکنند نه به این حرفهای بی ربطی که بعضی از اشخاص میزنند، چراکه اینها واقعیت ندارد. من معتقدم این افراد قطعاً متملق و چاپلوس هستند و چنین افرادی همیشه در جامعه بودهاند و قداستهایی را ایجاد میکردند که واقعیت ندارد.
این فعال سیاسی اصولگرا در پایان یادآور شد: در حال حاضر معتقدیم در این کشور باید واقعیتها را پیگیری کنیم. آقا در سخنرانی اخیر با هیئت دولت فرمودند عقلانیت مقدم بر انقلابی بودن است. یعنی هر کاری که میخواهد شروع شود، اول عقل است. تا عقل نباشد همینجور حرفهایی میبافند؛ لذا نظر بنده این است که این بافندگیها نه به مصلحت جامعه و نه مصلحت مردم است. در واقع خوب نیست مرتب مردم را به دنبال مواردی بیندازند که واقعیت ندارد.