بر اساس اعترافات «لی» صاحب رستوران او از اواخر مردادماه از مواد مخدر خشخاش (تریاک) برای طبخ پاستاهای رستورانش استفاده میکرده است. او وقتی لو رفت که پلیس فیلمهای رستوران را بازبینی کرده و فهمید «لی» پودری مشکوک بر روی پاستاها میریخته است.
بعد از گزارشاتی مبنی بر اعتیادآور بودن یک پاستا در رستورانی در چین، پلیس راز طبخ آن را با مواد مخدر فاش کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از عربی پست، پلیس چین بعد از دریافت گزارشاتی مبنی بر اینکه ممکن است یک رستوران در شهر «جیانگ سو» از مواد غیرقانونی برای خوشمزهتر شدن غذای خود استفاده کند به این رستوران رفته و صاحب رستوران را دستگیر و راز پاستاهای اعتیادآور آن را فاش کرد.
بر اساس اعترافات «لی» صاحب رستوران او از اواخر مردادماه از مواد مخدر خشخاش (تریاک) برای طبخ پاستاهای رستورانش استفاده میکرده است. او وقتی لو رفت که پلیس فیلمهای رستوران را بازبینی کرده و فهمید «لی» پودری مشکوک بر روی پاستاها میریخته است.
نتایج بررسی نمونههایی از ظروفی که مواد پاستا روی آن باقی مانده بود نشان میداد این مواد حاوی مقادیر بالایی «پاپاورین» و سایر ترکیبات غیرمجازی بودند که مشتقات تریاک هستند.
پلیس چین نیز در بیانیهای اعلام کرد توانسته است ترکیب پودر خشخاش را با سس فلفل چیلی پیدا کند و به همین دلیل بوده است که پاستاهای این رستوران اعتیادآور و برای بدن به شدت مخرب و خطرناک بودهاند.
صاحب رستوران هدف خود را از این کار جبران کردن خسارت ناشی از شیوع بیماری کووید-۱۹ و از دست دادن بیشتر مشتریهای خود عنوان کرد.
رستوران لی با این کار به سرعت رشد کرد و سود روزانه آن سه برابر شد، اما بعد از رسیدن گزارشاتی مبنی بر اعتیادآور بودن پاستاهای این رستوران، راز خطرناک پشت این پاستاها فاش شد و حالا صاحب رستوران پشت میلههای زندان است.