جمهوری اسلامی ایران باید از حالت انفعالی در برابر تحرکات صهیونیستها در منطقه خارج شود و با هوشمندی تحرکات را رصد کند و برای خنثیسازی توطئههای صهیونیستی اقدام موثر نماید.
روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود مدعی شد که ایران در مواجهه با صهیونیستها منفعلانه عمل میکند.
این روزنامه نوشت: گردهمائی عادیسازی روابط کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی در اربیل عراق، خشم مردم این کشور را برانگیخته و اکنون یک هفته است که فعل و انفعالاتی در زمینه خنثیسازی این توطئه صهیونیستی در عراق جریان دارد. مسئولان عراقی اعلام کردند این گردهمائی یک اقدام خودسرانه و خلاف سیاستهای کشور بوده و برگزارکنندگان آن محکوم به اعدام خواهند شد. وسام الحردان، رئیس حزب «صحوه العراق» نیز که در این گردهمائی شرکت کرده بود، از ریاست این حزب برکنار شد.
دولت عراق حتی اگر خودش هم مخالفت چندانی با چنین گردهمائیهایی نداشته باشد، ناچار است به ملاحظه خشم عمومی مردم، در برابر این قبیل اقدامات موضعگیری نماید. به همین دلیل، نخستوزیر و وزرای کابینه عراق با مردم همراهی و گردهمائی اربیل را محکوم کردند.
مسئولان اقلیم کردستان عراق نیز با اینکه در جریان برگزاری این گردهمائی بودند، بعد از مواجه شدن با خشم عمومی مردم، اعلام کردند این یک اقدام خودسرانه بوده و با آن موافق نبودهاند.
تردیدی نیست که رژیم صهیونیستی و مهرههای آن در اقلیم کردستان عراق در نظر داشتند با برگزاری گردهمائی اربیل، افکار عمومی را در مورد آنچه با امارات و بحرین و بعضی کشورهای عربی دیگر انجام دادهاند، آزمایش کنند. این آزمایش با شکست مواجه شد و صهیونیستها و مهرههای آنها در کردستان عراق فهمیدند که نمیتوانند «طرح ابراهیم» را که دونالد ترامپ رئیسجمهور سابق آمریکا آن را به نفع رژیم صهیونیستی به اجرا درآورده، در عراق پیاده کنند.
برگزاری این گردهمائی ناموفق، با جمهوری اسلامی ایران نیز ارتباط پیدا میکند. زیرا یکی از اهداف صهیونیستها از این گردهمائی، نفوذ رسمی در کشوری بود که مرز مشترک طولانی با ایران دارد. اگر این گردهمائی به نتیجه میرسید، حلقه محاصره جمهوری اسلامی ایران توسط صهیونیستها کامل میشد.
اکنون صهیونیستها در جمهوری آذربایجان در مرزهای شمال غرب ایران مستقر هستند، در امارات و بحرین در جنوب ایران حضور دارند. همین چند روز قبل، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به بحرین رفت و سفارت این رژیم را در منامه افتتاح کرد. قبلاً سفارت این رژیم در امارات نیز افتتاح شده بود. در افغانستان نیز صهیونیستها از طریق گروه تروریستی طالبان، داعش، القاعده و سایر گروههای تکفیری-تروریستی نفوذ فوقالعادهای دارند.
اینکه هیچیک از این گروههای تروریستی تاکنون موضعی علیه رژیم صهیونیستی نگرفتند و حاضر نشدند حتی یک گلوله به طرف اسرائیل شلیک کنند، بهترین دلیل بر وابستگی آنها به صهیونیستهاست. این را هم میدانیم که بسیاری از مجروحین این گروههای تروریستی از سوریه به سرزمینهای اشغالی منتقل و در بیمارستانهای اسرائیلی مداوا میشدند و هنوز هم میشوند.
بنابراین، جمهوری اسلامی ایران باید از حالت انفعالی در برابر تحرکات صهیونیستها در منطقه خارج شود و با هوشمندی این تحرکات را رصد کند و برای خنثیسازی توطئههای صهیونیستی اقدام موثر نماید. این واقعیت قابل انکار نیست که رژیم صهیونیستی برای محاصره ایران بشدت فعال است و ما همچنان در حالت انفعالی قرار داریم. ایران، بزرگترین قدرت منطقه است و اگر اراده کند میتواند تمام توطئههای رژیم صهیونیستی در منطقه را خنثی نماید.