bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۰۸۴۷۴

چه زمانی محدودیت‌های کرونایی برداشته می‌شود؟

چه زمانی محدودیت‌های کرونایی برداشته می‌شود؟

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: تأکید ما به وزیر بهداشت این است که باید مدارس و دانشگاه‌ها پلکانی باز شود نه اینکه یک دفعه محدودیت‌ها برداشته شده و جان جوانان به خطر بیفتد.

تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تأکید باید برای برداشتن محدودیت‌ها احتیاط زیادی کرد، گفت: تا وقتی ۵۰ تا ۶۰ میلیون نفر از جمعیت کشور دو دوز واکسن کرونا را نزده باشند جامعه به ایمنی نسبی نخواهد رسید و به تبع آن کنار گذاشتن محدودیت‌ها باعث ایجاد مخاطراتی برای کشور می‌شود.

به گزارش ایسنا، محمدعلی محسنی بندپی اظهار کرد: برای اینکه کشور به ایمنی نسبی برسد باید حداقل ۶۰ درصد جامعه یعنی بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون نفر دو دوز واکسن را زده باشند لذا تزریق تنها دوز اول واکسن کرونا برای رسیدن به ایمنی معیار درستی نیست. زمانی جامعه به ایمنی لازم می‌رسد که بین ۶۰ تا ۷۰ درصد از مردم دو دوز واکسن را دریافت کرده باشند.

وی ادامه داد: طبق آمار وزارت بهداشت ۶۲ میلیون دوز واکسن تزریق شده که تنها ۳۰ درصد جامعه هر دو دوز را دریافت کرده و ۳۰ درصد دیگر فقط دوز اول را تزریق کرده اند پس باید به سمت افزایش تعداد واکسینه کردن مردم حرکت کردن تا به ایمنی نسبی رسیده و تا زمان رسیدن به آن موقع رعایت پروتکل‌ها و محدودیت‌ها ضروری است. بعد از ایمنی کامل می‌توان گفت که از شهر کرونا خلاص شده ایم.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تأکید کرد: با توجه به اینکه دارو و درمان وارداتی است و برای مردم گران تمام می‌شود باید تا جای ممکن پروتکل‌ها را رعایت کرد تا کشور و مردم متحمل هزینه نشوند.

وی درباره تبعات برداشتن محدودیت‌ها قبل از ایمنی نسبی جامعه گفت: در حال حاضر تعداد فوتی‌های روزانه کشور بالای ۲۰۰ نفر است و همچنان کشور ما جزو کشور‌های با ریسک بالا محسوب می‌شود. پس نباید فکر شود که برداشتن محدودیت‌ها کار خوبی نیست منتها اتفاقاتی که در تعطیلات هفته جاری در برداشتن محدودیت‌ها رخ داد بدین دلیل بود که تاب آوری مردم کاهش پیدا کرده و مجبور شدند در تعطیلات این گونه عمل کنند.

بندپی با بیان اینکه وزیر بهداشت یکشنبه در کمیسیون بهداشت حضور پیدا می‌کند، گفت: تأکید ما به وزیر بهداشت این است که باید مدارس و دانشگاه‌ها پلکانی باز شود نه اینکه یک دفعه محدودیت‌ها برداشته شده و جان جوانان به خطر بیفتد. بیشتر خانواده‌های ما تنها یک فرزند دارند و تمام دارایی‌شان آن فرزند است پس اگر خدایی ناکرده برای فرزندشان اتفاقی بیفتد آن خانواده آسیب زیادی می‌بیند؛ لذا تا وقتی جامعه به ایمنی کامل نرسیده رفع محدودیت‌ها باعث آسیب می‌شود. باید در برداشتن محدودیت‌ها احتیاطی به خرج داد تا تجربه پیک‌های قبلی تکرار نشود.

وی افزود: جامعه با پنج پیک کرونا روبرو شد به این دلیل که به محض خارج از پیک محدودیت‌ها برداشته شد پس نباید فکر کنیم که ورود به پیک ششم غیرممکن است و به صرف زدن واکسن پروتکل‌ها رعایت نشود؛ لذا نباید خیلی به واکسن هم اعتماد کرد و محدودیت‌ها را کنار گذاشت. تا وقتی به ایمنی نسبی نرسیم نباید پروتکل‌ها و محدودیت‌ها کنار گذاشته شود.

bato-adv
bato-adv