محمدرضا فرزین، گزینه پیشین وزارت اقتصاد که حتی برنامه خود را برای تصدی این پست به رئیس جمهور اهدا کرده بود، قرار بود مدیرعامل بانک ملی شود.
دولت سیزدهم تصمیم داشت ترکیب مدیران عامل بانکهای کشور را تغییر دهد، این انتصابات متوقف شده است اما در صورت اجرا نوعی انقلاب بانکی تلقی خواهد شد.
به گزارش اقتصادنیوز ، تا شب گذشته دولت ابراهیم رئیسی تصمیم داشت مدیرعامل هفت بانک را تغییر دهد و هفت چهره جدید را به ریاست بانکهای «ملی»، «ملت»، «کشاورزی»، «تجارت»، «سپه»، «صادرات» و «صنعت و معدن» منصوب کند.
اما به دلایلی که مشخص نیست این انتصابات متوقف شده است. انتصاباتی که ترکیب مدیران عامل بانکهای کشور را دگرگون میکند و میتوان آن را انقلاب بانکی دولت سیزدهم نامید.
محمدرضا فرزین، گزینه پیشین وزارت اقتصاد که حتی برنامه خود را برای تصدی این پست به رئیس جمهور اهدا کرده بود، قرار بود مدیرعامل بانک ملی شود. فرزین مدیرعامل بانک کارآفرین است و در دولت محمود احمدینژاد معاون اقتصادی وزیر اقتصاد و مدیرعامل صندوق توسعه ملی بود.
عباس معمارنژاد نیز که در دوره وزارت فرهاد دژپسند، معاونت امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد را به عهده داشت، گزینه مدیرعاملی بانک کشاورزی است.
از هادی اخلاقی، مدیرعامل اسبق بانک ملت، نیز به عنوان گزینه مدیرعاملی بانک تجارت نام برده میشد.
نام آیتاله ابراهیمی، مدیرعامل پیشین بانک انصار نیز به عنوان گزینه اصلی مدیرعاملی بانک سپه مطرح است بانک سپه پس از ادغام بانک های نظامی در آن تبدیل به یکی از بانک های بزرگ کشور شده است و مدیریت آیت ابراهیمی بر این بانک می تواند جناح ادغامی را در این بانک بزرگ کشور تقویت کند. اما تغییر دیگر در بانک صادرات است. رضا دولتآبادی گزینه ریاست بانک صادرات است. دولت آبادی در حال حاضر مدیرعامل و عضو هیئت مدیره بانک تجارت است که قرار است به بانک صادرات ترانسفر شود.
در انتهای لیست انتصابات متوقف شده نام محمدرضا حسینزاده، مدیرعامل فعلی بانک ملی نیز به چشم میخورد. گفته میشد حسین زاده مدیرعامل بانک صنعت و معدن خواهد شد.
با این حال از شب گذشته این انتصابات متوقف شده، به نظر میرسد دولت در موضوع انتصاب مدیرعاملان بانکها دچار تردیدهایی است.