لوسی طی دوازده سال آینده به هشت سیارک اطراف مشتری سفر میکند و این نخستین کاوشگری خواهد بود که به سمت سیارکهای تروا، صخرههای قدیمی در مدار مشتری پرتاب شده است.
فضاپیمای لوسی در مأموریتی ۱۲ ساله برای مطالعه درباره ۸ تروجان سیاره مشتری و سیارکهای اطراف آن پرتاب میشود که قدمتشان به ۴ میلیارد سال پیش، یعنی ابتدای شکلگیری منظومه شمسی برمیگردد.
به گزارش فرارو، لوسی (Lucy) یک کاوشگر فضایی برنامهریزی شده توسط ناسا است که درباره ۸ تروجان سیاره مشتری مطالعه میکند. تروجانها سیارکهایی است که با مشتری مدار مشترک دارند و به دور خورشید میگردند و در جلو یا عقب مشتری در یک کمربند اصلی قرار دارند.
در اطراف سیاره مشتری سیارکهای کوچک و بزرگی جمع شدند که قدمتشان به ۴ میلیارد سال پیش، یعنی ابتدای شکلگیری منظومه شمسی برمیگردد. محققان و دانشمندان فکر میکنند این سیارکها در واقع باقیماندههای مواد اولیه سازنده سیارههای بیرونی مثل مشتری و زحل است. به همین دلیل ناسا تصمیم گرفته فضاپیمایی به این ناحیه فرستاده و این اجداد آسمانی را بررسی کند.
لوسی طی دوازده سال آینده به هشت سیارک اطراف مشتری سفر میکند و این نخستین کاوشگری خواهد بود که به سمت سیارکهای تروا، صخرههای قدیمی در مدار مشتری پرتاب شده است. این سنگها سنگ بنای فسیل شده منظومه شمسی هستند و ممکن است حاوی سوابق تکامل سیارههای غول پیکر باشند.
مسیر این فضاپیما منحصر به فرد است و میلیاردها مایل در طول ده سال با استفاده از نیروی خورشید پیموده میشود. لوسی نخستین فضاپیمایی است که این سیارکها را رصد میکند.