bato-adv
bato-adv

رژیم غذایی مدیترانه‌ای «سبز»، سدی در برابر چاقی و دیابت

رژیم غذایی مدیترانه‌ای «سبز»، سدی در برابر چاقی و دیابت

رژیم غذایی مدیترانه‌ای «سبز» تمرکز بیشتری روی مصرف سبزیجات برگ‌دار دارد و گوشت قرمز را حذف می‌کند.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای «سبز» می‌تواند به افراد در حفظ وزن کمک کرده و سدی در برابر بیماری‌های متابولیک از جمله دیابت نوع ۲ باشد.

به‌ گزارش دویچه وله، هلث‌لاین تحقیقات جدید نشان می‌دهد که این رژیم غذایی با افزایش سطوح هورمون گرلین (هورمون موثر بر احساس گرسنگی) می‌تواند به کاهش چربی‌های بدن و افزایش حساسیت به انسولین کمک کند.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای «سبز» تمرکز بیشتری روی مصرف سبزیجات برگ‌دار دارد و گوشت قرمز را حذف می‌کند.

یافته‌های این مطالعه که در مجله Clinical Endocrinology & Metabolism منتشر شده است، نشان می‌دهد افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه‌ای سبز پیروی می‌کردند، سطح گرلین بسیار بالاتری نسبت به افرادی که از رژیم سنتی مدیترانه‌ای پیروی می‌کردند، داشتند.

گال تسبان، محقق و متخصص قلب در دانشگاه بن‌گوریون‌نگ در اسرائیل می‌گوید: سطح گرلین در دوره‌های ناشتا بودن، از جمله هنگام خواب، افزایش می‌یابد و بلافاصله پس از خوردن غذا کاهش می‌یابد. سطوح پایین گرلین با چاقی، مقاومت به انسولین و ایجاد بیماری‌های متابولیک ارتباط دارد.

تیم تحقیقاتی او سطح گریلین ناشتا را در ۲۹۴ فرد مبتلا به چاقی شکمی ارزیابی کرد.

این مطالعه نشان داد، در افرادی که رژیم مدیترانه‌ای سبز داشتند، میزان گرلین ناشتا دو برابر بیشتر از افرادی بود که از رژیم سنتی مدیترانه‌ای یا دیگر رژیم‌های غذایی سالم پیروی می‌کردند.

گفتنی است شرکت‌کنندگان در این مطالعه که رژیم مدیترانه‌ای سبز را دنبال می‌کردند، مرتباً چای سبز می‌نوشیدند و گیاهان غنی از فیبر و پلی‌فنول‌ها می‌خوردند.

به‌گفته محققان، پلی‌فنول‌ها که در انواع توت، انگور قرمز، لوبیا سفید، روغن زیتون، ریحان، زنجبیل و سرکه یافت می‌شوند، یکی از مواد مغذی مورد نیاز برای کمک به جریان خون مطلوب و سلامت قلب هستند، بنابراین مصرف آن‌ها می‌تواند به کاهش التهاب و مقاومت به انسولین در بدن کمک کند.

برچسب ها: رژیم غذایی تغذیه
bato-adv
bato-adv
bato-adv