ساکنان یک شهر کویری در جنوب شرقی پایتخت لیبی یک دهه پس از کشته شدن معمر قذافی مشتاق حکومت او هستند.
مردم شهر بنی ولید در لیبی ۱۰ سال پس از کشته شدن معمر قذافی یاد او را گرامی میدارند و تصاویری از رهبر سابق کشورشان را در سطح شهر نصب میکنند.
به گزارش فرارو، شورشیان در ۲۰ اکتبر ۲۰۱۱ به چهار دهه حکومت معمر قذافی پایان داده و او را در زادگاهش شهر سرت کُشتند. ساکنان بنی ولید از قذافی تا پایان حمایت کردند. بسیاری از جنگجویان حامی وی در شهر کشته شدند و در نبردهای بعدی گروههای شبه نظامی رقیب تعداد بیشتری از آنان جان باختند.
امروه آثار گلولهها و خمپارهها بر روی ساختمانهای بنی ولید که در ۱۷۰ کیلومتری جنوب شرقی طرابلس پایتخت لیبی قرار دارد، دیده میشود.
پرچمهای سبز دوران قذافی هنوز بر اثر وزش بادها برافراشته میشود و اثری از پرچم ملی لیبی دیده نمیشود.
یکی از ساکنان بنی ولید، معمر قذافی را یک نماد میداند و میگوید او برای همیشه در قلب ما خواهد ماند.
محمد ابی حمرا گفت: ۱۰ سال از کشته شدن قذافی میگذرد و از آن زمان شاهده بی عدالتی، بمباران، کشتار و آدم ربایی هستیم.
وی افزود: منظور از انقلاب این است که تغییرات به سمت بهتر شدن ایجاد شود. اما آنچه از سال ۲۰۱۱ اتفاق افتاده است یک انقلاب واقعی نبوده بلکه یک توطئه علیه لیبی بود.
احمد ابوهریبه یک روزنامه نگار لیبیایی نیز گفت: قذافی دیکتاتور نبود بلکه نگهبان شهروندان بود. برای ابوهریبه وضعیت اقتصادی لیبی شواهد واضح تری است که نشان میدهد زندگی در زمان قذافی بهتر بود.
او گفت که دلبستگی مردم بنی ولید به سیف الاسلام قذافی پسر معمر قذافی نیز با نصب تصاویرش در دیوارهای شهر دیده میشود.
سیف الاسلام قذافی در ماه ژوئیه مصاحبهای با نیویورک تایمز داشت و در آن از احتمال نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری سخن گفت.