محققان دریافتند پنج جهش K ۴۱۷ N در عفونت دلتا پلاس وجود دارد که تقریبا در هیچ عفونت دلتای دیگری وجود ندارد.
محققان پنج جهش خاص در سویه دلتا پلاس کووید ۱۹ در مقایسه با نوع دلتا که شیوع بیشتری نسبت به دیگر سویههای این ویروس داشته را شناسایی کردند.
به گزارش ایسنا، آستین اسپرات، دانشجوی کارشناسی دانشگاه میسوری (MU) ایالات متحده، در یک بیانیه مطبوعاتی اظهار کرد: نتایج بررسی آنتیبادیهای طبیعی حاصل از ابتلای قبلی به کووید ۱۹ یا آنتیبادیهای تولید شده از طریق واکسن نشان میدهد که این ویروس چقدر خطرناک و هوشمند است.
محققان دریافتند پنج جهش K ۴۱۷ N در عفونت دلتا پلاس وجود دارد که تقریبا در هیچ عفونت دلتای دیگری وجود ندارد. بر اساس این مطالعه این تغییرات ساختاری در ویروس کووید ۱۹ نیاز به گسترش تلاشهای تحقیقاتی برای مبارزه با این ویروس را برجسته میکند.اسپرات گفت: این یافتهها توضیح میدهد که چرا نتایج آزمایش تعداد زیادی از افراد با وجود واکسینه شدن یا آلوده شدن به کووید ۱۹ برای انواع دلتا مثبت بوده است.
محققان گفتهاند توسعه داروهای ضد ویروسی برای هدف قرار دادن مناطق خاصی از ویروس که توسط جهشها بدون تغییر باقی میماند، در مبارزه با ویروسهایی که جهش مییابند و نه فقط برای کووید ۱۹ مفید است.
کاملندرا سینگ، استاد کالج دامپزشکی MU، میگوید: به دلیل تنوع غیرقابل پیشبینی با ویروسهایی که مکررا جهش مییابند، هنوز واکسنی برای ویروس HEV نیز وجود ندارد.وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم داروهای مولکولی کوچکی تولید کنیم که بخشی از ویروس که جهش نمییابد را هدف قرار دهد، این روش راهحل نهایی برای مبارزه با ویروس خواهد بود.