bato-adv
bato-adv

طرز تهیه میوه خشک در منزل با روشی بسیار آسان

طرز تهیه میوه خشک در منزل با روشی بسیار آسان

میوه خشک یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین تنقلاتی است که شما می‌توانید آن را با روشی بسیار آسان و کم هزینه در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

فراروـ میوه خشک یا چیپس میوه یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و مقوی است که معمولاً در شب‌های بلند زمستان مصرف می‌شود و طرفداران زیادی دارد. میوه خشک برای کودکان نیز بسیار مفید است که می‌تواند جایگزین مناسبی برای تنقلات مضر باشد. همچنین میوه خشک یکی از تنقلات محبوب شب یلداست. بسیاری از میوه خشک‌های آماده و بازاری صرف‌نظر از اینکه قیمت بسیار بالایی دارند، ممکن است با میوه‌های تازه و یا با استفاده از روش‌های طبیعی و سالم تهیه نشده باشند.

به گزارش فرارو، تهیه میوه خشک در منزل بسیار مطمئن‌تر و از نظر اقتصادی به صرفه‌تر خواهد بود. بسیاری تصور می‌کنند که برای تهیه میوه خشک در منزل باید حتما فر یا دستگاه میوه خشک داشته باشند، در صورتی که شما می‌توانید روی شوفاژ و یا بخاری گازی هر نوع میوه‌ای را به‌راحتی خشک کنید. در این مطلب طرز تهیه میوه خشک خانگی روی شوفاژ یا بخاری و با روشی بسیار آسان و فوری تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه میوه خشک

میوه (پرتقال، سیب، کیوی، موز، خرمالو و...): به میزان دلخواه
شکر: ۱ لیوان
آب: یک لیوان سرخالی
آب‌لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه میوه خشک

میوه خشک
 
شما برای تهیه میوه خشک می‌توانید از هر نوع میوه‌ای که دوست دارید، استفاده کنید. ابتدا میوه‌ها را خوب بشویید و خشک کنید. پرتقال و سیب را به صورت حلقه‌ای و با پوست برش بزنید. با استفاده از ته ماسوره یا کاتر کوچک گرد هسته‌های وسط سیب را بیرون بیاورید، طوری که یک حفره کوچک وسط حلقه سیب ایجاد شود. هسته‌های پرتقال را هم با نوک تیز چاقو خارج کنید. موز را کامل پوست کنید و به صورت عمودی از بالا به پایین برش بزنید. کیوی را هم پس از پوست گرفتن به صورت عمودی برش بزنید. حالا آب، شکر و آب‌لیمو را توی یک کاسه بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود؛ سپس برش‌های پرتقال، سیب و کیوی را داخل شربت بریزید و نیم ساعت بگذارید بماند.
 
برش‌های موز را جداگانه داخل شربت بیاندازید؛ زیرا ممکن است در برخورد با میوه‌های دیگر له شود. بعد میوه‌ها را از شربت بیرون بیاورید و به مدت یک ساعت داخل آب‌کش بگذارید تا بماند. حالا روی سطح شوفاژ را با فویل بپوشانید و برش‌های میوه را یکی یکی روی فویل بچینید. توجه داشته باشید که اگر از بخاری استفاده می‌کنید، حتما بعد از اینکه سطح آن را با فویل پوشاندید، یک پارچه نخی روی فویل بیاندازید و میوه‌ها را روی پارچه بچینید.
 
همچنین حرارت بخاری باید در حد بسیار کمی باشد تا میوه‌ها نسوزند. بعد از چند ساعت میوه‌ها را پشت رو رو کنید تا هر دو طرف آن‌ها کاملا خشک شود. با این روش میوه‌ها خیلی زود خشک می‌شوند و بعد از گذشت ۱ روز میوه خشک‌های خوشمزه و مقوی شما آماده مصرف است. نوش جان

نکته

به محض اینکه میوه‌ها خشک شدند و هیچ رطوبت و تازگی‌ای نداشتند، آن‌ها را از روی شوفاژ یا بخاری جمع کنید. اگر میوه پس از خشک شدن بیش از حد روی حرارت بماند، رنگ و طعم اصلی خود را از دست خواهد داد.
bato-adv
bato-adv
bato-adv