طبق گزارش نشریه آلمانی اشپیگل، ویلی برانت که عضو حزب سوسیال دموکرات آلمان (SPD) بود، از سال ۱۹۴۸ تا ۱۷ مارس ۱۹۵۲ به یگان ضد اطلاعات ارتش آمریکا (CIC) اطلاعات میداد.
براساس گزارش یک مجله آلمانی، «ویلی برانت» صدراعظم اسبق آلمان قبل از کسب قدرت در سالهای ۱۹۶۹-۱۹۷۴، به مدت چهار سال به عنوان خبرچین یگان ضد اطلاعات ارتش آمریکا (CIC) کار کرده بود.
به گزارش ایسنا، طبق گزارش نشریه آلمانی اشپیگل، ویلی برانت که عضو حزب سوسیال دموکرات آلمان (SPD) بود، از سال ۱۹۴۸ تا ۱۷ مارس ۱۹۵۲ به یگان ضد اطلاعات ارتش آمریکا (CIC) اطلاعات میداد.
این مجله نوشت که برانت در مورد FDJ، شاخه جوانان حزب جمهوری دموکراتیک آلمان (DDR) و حزب حاکم موسوم به اتحاد سوسیالیستی (SED) به یگان ضد اطلاعات ارتش آمریکا گزارش میداد.
در این گزارش ادعا شد که ویلی برانت همچنین اطلاعاتی در مورد کارخانههای کشتیسازی، کارخانهها، شبکه راهآهن و شبکه تلفن ارتش شوروی ارائه کرده بود.
به گفته منابع، او با افسران رابط یگان ضد اطلاعات ارتش آمریکا ملاقات کرد و این افسران بیش از ۲۰۰ بار در مدت چهار سال او را به عنوان مخبر قابل اعتماد طبقهبندی کردند.
براساس این گزارش، برانت که چهار سال مخبر اطلاعاتی بوده، با کد "O-۳۵-VIII" ثبت و شناسایی شده بود.
برانت که در سال ۱۹۷۱ جایزه صلح نوبل را دریافت کرد، پس از اینکه مشخص شد گونتر گیوم، مشاور و دستیار او، جاسوس حزب جمهوری دموکراتیک آلمان DDR است، استعفا داد. برانت در هشتم اکتبر ۱۹۹۲ در منطقه آنکل در نزدیکی شهر بُن درگذشت.