سرفه یکی از شایعترین علائم بیماریهایی است که در فصل زمستان با آن مواجه میشویم؛ با این ماده غذایی سرفه را کاهش دهید.
سرفه یکی از شایعترین علائم بیماریهایی است که در فصل زمستان با آن مواجه میشویم؛ سرفه اغلب نه تنها با سرماخوردگی، بلکه با آنفولانزا و عفونت کروناویروس نیز همراه است.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از پورتال تغذیه سالم Boldsky، غذا نمیتواند سرفه را درمان کند، اما میتواند به طور قابل توجهی آن را کاهش دهد.
بنابراین، به عنوان مثال، زنجبیل را میتوان در رژیم غذایی گنجاند که حاوی ماده جینجرول بوده و اثر ضد التهابی دارد. این ماده به زنجبیل عطر و طعم خاصی داده و به شل شدن ماهیچههای مجاری تنفسی کمک میکند.
مکمل دیگر سیر است که حاوی ماده ضد سرفه آلیسین است. لازم نیست سیر را برای غذا له کنید، میتوانید چند حبه از آنرا به روغن کنجد اضافه کنید، آن را حرارت داده و به سینه و پاهای خود بمالید.
سوپ نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه حاوی سیستئین، اسید آمینهای است که به درمان سرفههای شدید کمک میکند. همچنین میتوانید قارچها را به سوپ اضافه کنید از جمله میتوان از قارچ غاریقون، قارچ شیتاکه و قارج صدفی استفاده که در درمان عفونت ویروسی همراه با سرفه مؤثر هستند.
لیمو، نارنگی و پرتقال سرشار از ویتامین سی هستند که مدت هاست مفید بودن آن ثابت شده است. علاوه بر این، ماهی را میتوان در رژیم غذایی گنجاند که به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا ۳، تأثیر مثبتی بر روند درمان بیماری دارد، همچنین باید شیر همراه با زردچوبه را ذکر کرد که میتواند نه تنها سرفه بلکه باعث گلو درد را تسکین دهد.