bato-adv
bato-adv

پنج دلیل عالی برای نوشیدن چای بابونه

پنج دلیل عالی برای نوشیدن چای بابونه

چای بابونه سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری از جمله بیماری قلبی و سرطان نقش داشته باشد.

چای بابونه نوشیدنی محبوبی است که دارای فواید سلامتی بسیاری می‌باشد.

به گزارش همشهری به نقل از هلث لاین، بابونه گیاهی از خانواده گیاهان Asteraceae می‌باشد و قرن‌هاست که به عنوان یک درمان طبیعی برای چندین بیماری مصرف می‌شود.

برای تهیه چای بابونه، گل‌های آن را خشک کرده و سپس در آب داغ دم می‌کنند.

بسیاری از مردم از چای بابونه به عنوان جایگزینی بدون کافئین برای چای سیاه یا سبز و طعم خاکی و تا حدودی شیرین آن لذت می‌برند.

علاوه بر این، چای بابونه سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری از جمله بیماری قلبی و سرطان نقش داشته باشد.

در اینجا به پنج خاصیت این گیاه مفید پرداخته‌ایم:

۱. کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد

بابونه حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که می‌توانند باعث خواب آلودگی شوند و نوشیدن چای بابونه کیفیت کلی خواب را بهبود می‌بخشد.

۲. موجب سلامت دستگاه گوارش می‌شود

چای بابونه می‌تواند به دلیل اثرات ضدالتهابی که دارد، در برابر اسهال، زخم معده، حالت تهوع و گاز محافظت کند.

۳. در برابر انواع خاصی از سرطان محافظت می‌کند

چای بابونه حاوی آنتی اکسیدان آپیژنین است که می‌تواند به کاهش التهاب و کاهش خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان کمک کند.

۴. برای کنترل قند خون مفید است

اثرات ضد التهابی چای بابونه می‌تواند باعث کنترل قند خون شود، به خصوص زمانی که آن را همراه با غذا مصرف کنید.

۵. موجب بهبود سلامت قلب می‌شود

بابونه یک منبع عالی از آنتی اکسیدان‌های فلاون است که می‌توانند در بهبود سلامت قلب نقش داشته باشند.

پنج دلیل عالی برای نوشیدن چای بابونه

برچسب ها: چای بابونه
bato-adv
bato-adv
bato-adv