تقریبا ۳۵ درصد از بیماران مبتلا به سرطان پروستات فوت میکنند. سرطان ریه و سرطان سینه به ترتیب اولین و دومین رتبه در بیشترین آمار فوتی را در این مرکز دارند.
با رعایت این موارد میتوانیم ۳۵ درصد از احتمال فوت، بر اثر سرطان پروستات را کاهش دهیم.
به گزارش بست لایف، سرطان پروستات، بیماریی رایج بین مردان است که با پیشگیریهای اصولی میتوانیم از ابتلا به آن پیشگیری کنیم.
اگر در خانوادهی خود سابقهی این بیماری را دارید باید دقیقتر عمل کرده و بیشتر مراقب خود باشید و اگر سابقهی چنین بیماریی را در خانواده ندارید باید باز هم مراقب سلامتی خود باشید.
زیرا که برخی از بیماریها میتوانند پیشزمینهی وجود برخی بیماریهای دیگر شوند. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، سرطان پروستات را سومین سرطان با بیشترین آمار فوتی شناخت.
تقریبا ۳۵ درصد از بیماران مبتلا به سرطان پروستات فوت میکنند. سرطان ریه و سرطان سینه به ترتیب اولین و دومین رتبه در بیشترین آمار فوتی را در این مرکز دارند.
در واقع این تیم تحقیقاتی در دانشگاه آکسفورد، دربارهی بیماری پروستات مطالعات وسیعی را انجام دادند و متوجه شدند که برخی از بیماریها پیشزمینهی وجود برخی بیماریهای دیگر هستند.
این تیم پژوهشی دریافتند، حدود ۲۵ درصد از افرادی که چربی در ناحیهی شکم خود دارند به سرطان پروستات مبتلا میشوند. این یافته به معنای رابطهی مستقیم بین اضافه وزن داشتن و افزایش احتمال سرطان پروستات است.
در ادامهی تحقیقات، آنها متوجه شدند که نه تنها اضافه وزن داشتن بلکه کبد چرب داشتن نیز احتمال وجود و بروز این بیماری را افزایش میدهد.
همانطور که میدانید کبد چرب به چاق یا لاغر بودن فرد بستگی ندارد و بر اساس سبک زندگی نادرست ممکن است هر کسی را درگیر کند. برخی از راههای مقابله با کبد چرب به شرح زیر هستند:
۱. ورزش کردن
۲. تغذیهی سالم (سبزیجات بیشتر)
۳. عدم استعمال دخانیات
۴. عدم سوءمصرف الکل
۵. خواب مناسب
۶. آرامش ذهنی