bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۳۰۶۴۵
تفاوت سیاستگذاری دولت‌های اروپایی برای مقابله همزمان با شیوع اومیکرون

تفاوت رویکرد در برخورد با اومیکرون

تفاوت رویکرد در برخورد با اومیکرون

در بریتانیا، جایی که موارد ابتلا به این بیماری کاهش یافته است بخش اعظم از محدودیت‌های دوره پاندمی در هفته جاری لغو خواهند شد و از ۱۱ فوریه، افرادی که وارد آن کشور می‌شوند تا زمانی که واکسینه شده باشند دیگر نیازی به انجام آزمایشات کرونا قبل از سفر نخواهند داشت.

تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۰

فرارو- در اروپا برخی از کشور‌ها در مواجهه با گسترش سویه اومیکرون محدودیت‌ها را لغو کرده اند و برخی دیگر بر شدت آن افزوده اند.

به گزارش فرارو به نقل از نیویورک تایمز؛ کشور‌های اروپایی موضعی واحد در قبال گسترش سویه اومیکرون همزمان با ادامه شیوع کووید -۱۹ و واکنش نسبت به آن نداشته اند.

اتریش به اعمال مقررات کووید برای افراد واکسینه نشده پایان می‌دهد. بریتانیا در رویکرد خود نسبت به ویروس کرونا رویکرد جنگی را پشت سر می‌گذارد. هلند که برخی از سخت گیرانه‌ترین تدابیر را در اروپا برای مقابله با سویه اومیکرون اعمال کرده بود از شدت محدودیت‌ها خواهد کاست.

با این حال، دورتر از این کشورها، در شرق اروپا افزایش تعداد موارد ابتلا به کرونا بی سابقه بوده و دولت‌ها را وادار کرده تا قوانین سخت گیرانه و تست کرونا را افزایش دهند.

از آنجایی که سویه اومیکرون در سراسر اروپا به سمت شرق آن قاره در حال حرکت است دو روند متفاوت ظاهر شده است برخی از دولت‌ها علیرغم افزایش موارد ابتلا با کاهش بستری شدن افراد در بیمارستان مواجه شده اند و به همین دلیل برای کاهش محدودیت‌ها اقدام کرده اند در حالی برخی دیگر برای مهار جهش مراجعه بیماران به بیمارستان تلاش کرده‌اند.

در اتریش، علیرغم افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا بیمارستان‌ها و واحد‌های مراقبت ویژه، میزان کم تری از مراجعه بیماران را تجربه کرده اند. مقام‌های بهداشتی اتریش گفته اند به این نتیجه رسیده اند که قرنطینه برای افراد واکسینه نشده در اتریش تنها در صورت تهدید بیش از اندازه برای ظرفیت مراقبت‌های ویژه درمانی قابل توجیه خواهد بود.

در هلند، جایی که قرنطینه‌های شدید، جمعیت را تحت فشار قرار داده است دولت آن کشور اعلام کرده کاهش محدودیت‌ها از روز چهارشنبه با وجود افزایش تعداد موارد ابتلا اعمال خواهد شد و مشاغلی مانند کافه‌ها و رستوران‌ها مجاز خواهند بود تا ساعت ۱۰ شب باز بمانند اگرچه افراد مراجعه کننده باید پیش از ورود، مدرک واکسیناسیون یا نتیجه آزمایش منفی را نشان دهند.

اعلامیه‌های مشابهی در هفته گذشته از سوی دولت‌هایی دانمارک و فرانسه منتشر شده مبنی بر آن که محدودیت‌ها از ماه آینده کاهش می‌یابند.

در بریتانیا، جایی که موارد ابتلا به این بیماری کاهش یافته است بخش اعظم از محدودیت‌های دوره پاندمی در هفته جاری لغو خواهند شد و از ۱۱ فوریه، افرادی که وارد آن کشور می‌شوند تا زمانی که واکسینه شده باشند دیگر نیازی به انجام آزمایشات کرونا قبل از سفر نخواهند داشت.

با این وجود، در بخش‌های دیگر اروپا دولت‌ها برای وضع قوانین جدید تلاش کرده اند.

در آلمان که در هفته گذشته به طور میانگین بیش از ۱۲۳۰۰۰ مورد ابتلا در روز را ثبت کرده است قانونگذاران در حال بحث در مورد تصویب قانونی در مورد صدور مجوز واکسن کووید هستند.

لهستان آزمایشات خود را افزایش داده و تا پایان فوریه برای برخی از دانش آموزان به منظور مهار شیوع ویروس به یادگیری از راه دور روی آورده است. در حالی که کشور‌های شرق اروپا مانند بلغارستان، مجارستان و رومانی گزارش‌های روزانه موارد ابتلا را ارائه می‌کنند که پیش بینی می‌شود کماکان در حال افزایش باشد.

در روسیه که بیش‌تر از بسیاری از کشور‌های اروپایی تلفات ناشی از کووید را به خود اختصاص داده است موارد ابتلا به این بیماری در هفته‌های اخیر به طور پیوسته در حال افزایش بوده است. با این وجود، مقامات آن کشور تصمیم گرفته اند دوره ایزوله کردن یا جدا کردن فرد مبتلا به ویروس از جامعه را از ۱۴ به ۷ روز کاهش دهد.

bato-adv
bato-adv
bato-adv