bato-adv
bato-adv

طرز تهیه دسر شیری دو رنگ

طرز تهیه دسر شیری دو رنگ

دسر شیری دو رنگ یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مقوی است که پایه اصلی آن شیر است و به صورت دو رنگ سفید و شکلاتی تهیه می‌شود.

فراروـ دسرها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منوهای خوشمزه رستوران‌ها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و یک عصرانه دلپذیر در کنار چای و قهوه محسوب می‌شوند. دسر شیری دو رنگ یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پر طرفدار است که به دلیل داشتن شیر سرشار از کلسیم و مواد مغذی است و برای کودکان هم یک خوراکی و یا میان وعده مفید خواهد بود.

به گزارش فرارو، این دسر خوشمزه که از ترکیب شیر با آرد سفید، کره، شکر و نشاسته ذرت تهیه می‌شود، برای پذیرایی در مهمانی و جشن‌ها گزینه بسیار شیک و مطبوعی است. در این مطلب طرز تهیه دسر شیری دو رنگ با روشی بسیار آسان در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه لایه سفید دسر

کره: 125 گرم
شیر: 4 پیمانه
آرد سفید: 1پیمانه
شکر: نصف پیمانه
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه لایه شکلاتی دسر

شیر: 2 پیمانه
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری سرخالی
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
شکلات تخته‌ای: 50 گرم
شکر: یک چهارم پیمانه

نکات مربوط به مواد اولیه

نشاسته ذرت

نکات مربوط به نشاسته ذرت

نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

نکات مربوط به شکلات

شکلات
برای تهیه این دسر می‌توانید به دلخواه از شکلات شیرین یا شکلات تلخ استفاده کنید و این مسئله کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.

طرز تهیه دسر شیری دو رنگ

1ـ ابتدا برای تهیه لایه سفید کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا آب شود. سپس آرد را اضافه کنید و فوری هم بزنید تا گلوله نشود و حدود 2 دقیقه آرد را مدام هم بزنید تا داخل کره تفت بخورد.
 
2ـ در این مرحله شیر را همراه با شکر به مواد بالا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود و به قوام برسد. سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. حالا اجاق را خاموش کنید و دسر را داخل لیوان‌های مخصوص یا ظرف شیشه‌ای بریزید، به اندازه‌ای که نیمی از لیوان یا ظرف پر شود و نصف آن خالی باشد.
 
دسر دو رنگ
3ـ لایه سفید را کنار بگذارید تا خنک شود و در این فاصله مشغول تهیه لایه شکلاتی دسر شوید. برای این کار آرد سفید + پودر کاکائو + شکر + نشاسته ذرت را داخل یک قابلمه بریزید و با قاشق یا همزن دستی هم بزیند تا مواد با هم مخلوط شوند؛ سپس شیر را کم کم به این مواد اضافه کنید و هم‌زمان هم بزنید تا یکدست شود.
 
4ـ قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مخلوط به غلظت کافی برسد. بعد از اینکه مایه غلیظ شد و چند جوش ریز زد، اجاق گاز را خاموش کنید و تکه‌های شکلات را داخل قابلمه بیندازید و آنقدر هم بزنید تا شکلات به صورت یکدست در مایه حل شود. بعد از اینکه لایه شکلاتی شما کمی از حرارت افتاد، آن را روی لایه سفید داخل لیوان یا ظرف دسر بریزید و بگذارید تا خنک شوند. سپس ظرف‌ دسر را به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد. قبل از سرو روی دسر را با پودر کاکائو تزیین کنید. نوش جان
bato-adv
bato-adv
bato-adv