bato-adv
bato-adv

جزییات حذف ارز ترجیحی در بودجه سال آینده

جزییات حذف ارز ترجیحی در بودجه سال آینده

تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی مشکلات زیادی را برای کشور به وجود آورد، اما نباید این ارز یک دفعه حذف شود و باید ابتدا راهکار‌های جایگزین در نظر گرفته شود تا به بخش‌های مختلف جامعه فشاری وارد نشود.

تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: باید حذف ارز ترجیحی به صورت گام به گام انجام شود و نباید تغییر در نحوه پرداخت یارانه منجر به گرانی شود.

به گزارش مهر، غلامرضا مرحبا درباره مصوبه مجلس شورای اسلامی پیرامون ارز ترجیحی، گفت: طبق مصوبه مجلس، فقط قرار است نحوه پرداخت یارانه برخی از کالا‌ها تغییر یابد.

وی بیان کرد: بر اساس این مصوبه، دیگر ارز ۴۲۰۰ تومانی داده نمی‌شود، بلکه ارز به نرخ سامانه معاملات الکترونیکی داده می‌شود و مابه التفاوت آن هم به صورت ریالی پرداخت خواهد شد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته مجلس شورای اسلامی در این مصوبه یک شرط مهم گذاشته است، مبنی بر اینکه سطح قیمت‌ها نباید از قیمت‌های شهریور ۱۴۰۰ بالاتر برود.

مرحبا ادامه داد: توجه به معیشت مردم برای مجلس شورای اسلامی بسیار مهم است و نباید تغییر در نحوه پرداخت یارانه باعث گرانی کالا‌های اساسی شود.

وی با بیان اینکه تا زمانی که دولت راهکار‌های جایگزین را در نظر نگیرد، فرآیند پرداخت ارز ترجیحی ادامه خواهد داشت، اظهار داشت: مجلس اختیار این کار را به دولت داد که خودش راهکار جایگزین را معرفی کند، اما تاکید ما بر آن است که نباید این موضوع روی معیشت و سفره مردم تاثیر منفی بگذارد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی مشکلات زیادی را برای کشور به وجود آورد، اما نباید این ارز یک دفعه حذف شود و باید ابتدا راهکار‌های جایگزین در نظر گرفته شود تا به بخش‌های مختلف جامعه فشاری وارد نشود.

مرحبا بیان کرد: لازم است حذف ارز ترجیحی به صورت گام به گام انجام شود و برای کمک به اقشار آسیب پذیر هم باید راهکار‌های جایگزین انتخاب شود.

برچسب ها: حذف ارز ترجیحی
bato-adv
bato-adv
bato-adv