زیره با فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی خود، یکی از ادویههای مفید برای افزایش سلامت چشم نیز محسوب میشود.
برای بسیاری از پزشکان این نکته محرز شده که بهترین راه برای تقویت انرژی، مبارزه با بیماری ها، و ... انتخاب موادی است که نیروگاههای تغذیهای هستند.
به گزارش readersdigest، به نظر محققان دانشگاه ایلینوی، ۸ انتخاب برتر پزشکان در میان مواد اولیه غذایی از این قرار است:
فلفل قرمز: این نوع فلفل حاوی ویتامین آ، بتاکاروتن و دیگر کاروتنوئیدها است. به عنوان آنتی اکسیدان، کاروتنوئیدها از آسیب سلولی پیشگیری میکنند و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی عروقی و آرتریت را کاهش میدهند.
زردچوبه: یک ضد التهاب قوی است و شبیه مهار کنندههای دارویی Cox ۰-۲مانند Celebrex عمل میکند. زردچوبه شرایط التهابی مانند آرتریت و بیماریهای التهابی روده را کاهش میدهد.
بلغور گندم: یک غذای عالی برای بیماران دیابتی است، زیرا فیبر بالا و شاخص گلیسمی پایینی دارد و بر خلاف برنج سفید، قند خون را ناگهانی بالا نمیبرد.
زیره: غنی از فیبر و مواد معدنی است. این گیاه با فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی خود، یکی از ادویههای مفید برای افزایش سلامت چشم نیز محسوب میشود.
دانههای چیا: مصرف این دانهها یک راه عالی برای دریافت فیبر، چربیهای ضروری و پروتئین است. فقط یک اونس از این دانههای کوچک، ۱۰ گرم فیبر و ۵ گرم پروتئین دارد. فیبر موجود در این دانهها به تثبیت قند خون و جلوگیری از ابتل به یبوست کمک میکند.
سیر: کم کالری بوده و سرشار از ویتامینهای ب، سی، سلنیوم و روی است که به تولید انرژی و تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک میکند. مصرف سیر راهی عالی برای کاهش فشار خون، کاهش کلسترول، بهبود سلامت استخوانها و کاهش ضعف است. مصرف سیر به افزایش طول عمر نیز کمک میکند.
زنجبیل: دارای خواص شگفت انگیزی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و به بهبود مشکلات گوارشی کمک میکند. زنجبیل همچنین به بهبود عوارض شیمی درمانی کمک کرده و مانع تهوع میشود.
عدس: سرشار از مواد معدنی، پروتئین، فیبر محلول، منگنز، آهن، فسفر، تیامین، پتاسیم، ویتامین ب ۶ است و منبع ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، سلنیوم، منیزیم، و روی محسوب میشود. عدس یک گزینه غذایی سرشار از پروتئین برای گیاه خواران است.