bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۵۳۱۵۸
سود جنگ اوکراین برای سازندگان و فروشندگان پناهگاه‌های آخرالزمانی

اینک آخرالزمان؛ رونق فروش پناهگاه‌های زیرزمینی!

اینک آخرالزمان؛ رونق فروش پناهگاه‌های زیرزمینی!

"ران هابارد" مالک شرکتی مستقر در تگزاس می‌گوید که با افزایش تقاضا برای "پناهگاه‌های مصون در برابر بمب" در بسیاری از کشور‌ها درآمدی "میلیون دلاری در هفته" دارد.

تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۱

فرارو- "ران هابارد" بیش از یک دهه در عرصه تجارت فعالیت می‌کند با این وجود، پیش‌تر هرگز به اندازه‌ای که در حال حاضر پول به دست می‌آورد درآمد نداشته است.

به گزارش فرارو به نقل از تی آر تی ترکیه، هابارد ۵۹ ساله مالک شرکت ساخت پناهگاه "بقای اطلس" یکی از بزرگترین شرکت‌های سازنده پناهگاه در ایالات متحده است به قول خودش "آنان (خریداران) در حال گرفتن هستند و من دارم آن (پناهگاه ها) را می‌فروشم".

شبکه خبری آلمانی " دویچه وله" اخیرا گزارش داد که ترس از تبدیل درگیری در اوکراین به یک آرماگدون هسته‌ای افراد بیشتری را در ایالات متحده و لهستان علاوه بر کشور محاصره شده اوکراین به سوی خرید پناهگاه‌های سفارشی هابارد سوق می‌دهد.

از زمانی که "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه نیرو‌های خود را برای آن چه که او "عملیات نظامی ویژه" توصیف کرده به اوکراین اعزام نموده روسیه به طور متناوب شمشیر‌های هسته‌ای را به صدا درآورده است.

بسیاری از کارشناسان وضعیت اروپا را به همان اندازه شکننده و خطرناک توصیف کرده اند که در اوج کارزار نظامی آلمان نازی در طول جنگ جهانی دوم بود.

هابارد کارخانه‌ای در تگزاس دارد که در آن پناهگاه‌های پیچیده‌ای با سیستم‌های تصفیه هوای هسته ای، بیولوژیکی و شیمیایی درجه نظامی، دوش حمام ضد آلودگی آب و ضد آلودگی هوا، در‌های ضد آب، ضد هوا و گاز می‌سازد. او در سال ۲۰۲۱ میلادی کارخانه دیگری را در لهستان راه اندازی کرد. علاوه بر پناهگاه ها، کارخانه‌های او هم چنین ده‌ها مدل از پناهگاه‌های محافظ در برابر طوفان و آتش را تولید می‌کنند. با این وجود، پناهگاه بمب پرفروش‌ترین محصول او در حال حاضر است. او می‌گوید اکنون سفارش‌های زیادی وجود دارد که باعث درآمد میلیونی او در هر هفته شده است.

او می‌گوید:"همه پناهگاه می‌خرند و هیچ کس آن را عملی دیوانه وار نمی‌داند. کسب و کار ما در حال حاضر در اوکراین و لهستان به خوبی پیش می‌رود. من چندین مشتری ثروتمند اوکراینی دارم که می‌خواهند در اسرع وقت یک پناهگاه، ترجیحا هم اکنون! داشته باشند".

به گفته این سازنده پناهگاه تقاضا برای محصولات او در شرق اروپا و هم در ایالات متحده در حال افزایش است. هابارد می‌گوید که معتقد است هموطنان اش از اینکه جنگ اوکراین به سواحل آنان نیز برسد بیمناک هستند. قیمت محصولات هابارد بین ۴۰۰۰۰ تا ۱ میلیون دلار است. یک پناهگاه استاندارد با سه متر ارتفاع و ۱۲ متر طول حدود ۲۰۰۰۰۰ دلار قیمت دارد و تمام لوازم ضروری را دارا می‌باشد: توالت، سینک، انبار زیر زمینی، مخزن غذا و آب.

او می‌گوید:"مردم جایی را می‌خواهند که در زیر زمین باشد جایی که بتوانند خانواده خود را پنهان کنند جایی که راحت و امن باشد". هابارد اشاره می‌کند که این یک روند جدید در آمریکا است. او می‌افزاید:"من هر هفته پناهگاه‌ها را به ارزش میلیون‌ها دلار می‌فروشم. شاید بپرسید مردم عادی چطور؟ بله، مایه تاسف است، اما ثروتمندان بهتر از بقیه زندگی می‌کنند".

این کارآفرین بی باک می‌گوید که اخیرا تمام دنیا از تهدید هسته‌ای هراسان بوده است. وقتی اخبار را گوش و تماشا می‌کنید می‌بینید که کره شمالی در مورد سلاح‌های هسته‌ای صحبت می‌کند. روسیه در مورد سلاح‌های هسته‌ای صحبت می‌کند. چین درباره سلاح‌های هسته‌ای صحبت می‌کند. من پیش‌تر هرگز ندیده بودم که مردم تا این اندازه درباره تسلیحات هسته‌ای صحبت کنند و این ترسناک است".

هم چنین، لهستان که مرزی به طول ۲۳۲ کیلومتر دارد شاهد تقاضای فزاینده‌ای برای پناهگاه‌ها بوده است. افراد بیش تری از شرکت‌های نوسازی و ساخت و ساز تماس می‌گیرند و در مورد چگونگی بازسازی، بهبود یا تبدیل زیرزمین خانه‌های خود به پناهگاه از هابارد سوالاتی را مطرح می‌کنند.

چنین پروژه‌ای می‌تواند بین ۲۵۰۰ تا ۷۵۰۰ دلار (از ۳۵۰۰۰ دلار تا ۱۰۰۰۰۰ دلار) هزینه داشته باشد. قیمت یک پناهگاه خصوصی مقاوم در برابر بمب می‌تواند تا ۱۱۷۰۰۰ دلار باشد.

تقریبا بلافاصله پس از آغاز جنگ در اوکراین پوتین به وزارت دفاع روسیه دستور داد تا نیرو‌های بازدارنده ارتش روسیه از جمله تسلیحات هسته‌ای را در حالت آماده باش قرار دهد.

در همان زمان "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه در ماه آوریل گفت که خطر حمله هسته‌ای وجود دارد اگرچه او افزوده بود که این خطر با "موضع اصولی مسکو" برای جلوگیری از استفاده از چنین تسلیحاتی مغایرت دارد. روز بعد، "لوید آستین" وزیر دفاع ایالات متحده در پاسخ به وزیر خارجه روسیه این لفاظی‌ها را "خطرناک و غیر مفید" خواند و افزود که واشنگتن "درگیر نخواهد شد".

با این وجود، احتمال جنگ هسته‌ای حتی پیش از جنگ اوکراین نیز مورد بحث قرار گرفته بود. در مارس ۲۰۲۱ میلادی دریاسالار "چارلز ریچارد" رئیس فرماندهی استراتژیک ایالات متحده مقاله‌ای را برای انتشار رسمی موسسه دریایی ایالات متحده در مورد "چشم انداز واقعی یک بحران منطقه‌ای با روسیه یا چین که به طور بالقوه تبدیل به یک درگیری با استفاده از تسلیحات هسته‌ای نیروی دریایی می‌شود" نوشته بود. با این وجود، هابارد باور دارد که خبر بد برای جهان تنها تجارت خوبی برای او بوده است.

برچسب ها: جنگ هسته ای
bato-adv
bato-adv
bato-adv