bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۵۵۵۵۴
رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری:

میزان مجازات متخلفین کنکور اعلام شد

میزان مجازات متخلفین کنکور اعلام شد

نه تنها استفاده از وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار در آزمون سراسری جرم است، بلکه حتی همراه داشتن اینگونه وسایل بدون استفاده از آن‌ها نیز منجر به محرومیت در آزمون سراسری می‌شود.

تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری تاکید کرد: استفاده داوطلبان از هرگونه وسایل ارتباطی الکترونیکی، محرومیت یک تا ۱۰ ساله و عضویت در یک گروه یا شبکه به تناسب نوع جرم نیز محرومیت یک تا ۵ ساله داوطلبان را به همراه دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین حاجیلو، قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور در نشست شورای حفاظت آزمون سراسری با یادآوری مفاد قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم آزمون‌های سراسری گفت: نه تنها استفاده از وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار در آزمون سراسری جرم است، بلکه حتی همراه داشتن اینگونه وسایل بدون استفاده از آن‌ها نیز منجر به محرومیت در آزمون سراسری می‌شود.

وی ضمن تشکر از اقدامات نهاد‌های امنیتی و انتظامی در شناسایی و رصد سوداگران کنکور در شبکه‌های اجتماعی مجازی تأکید کرد: قانون در تشدید مجازات افراد متخلف در شبکه‌ها و گروه‌ها صراحت دارد و ارتکاب هر یک از اعمال تخلف آمیز مرتبط با آزمون سراسری در قالب عضویت در یک گروه یا شبکه به تناسب نوع جرم می‌تواند به حبس از یک تا پنج سال نیز منجر شود.

قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر اینکه والدین و به ویژه داوطلبان مراقب باشند تحت تأثیر تبلیغات کذب قرار نگیرند و سرنوشت خود را به سوداگران و کلاهبرداران کنکور گره نزنند، گفت: یکی از شرایط اجرای عدالت آموزشی برای همه داوطلبان آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مقابله جدی با هر نوع تخلف و تقلب است و لذا شورای حفاظت آزمون سراسری با بهره‌گیری از ظرفیت نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی اقدامات لازم را برای پیشگیری و مقابله با هر نوع تخلف را انجام خواهد داد.

دکتر حاجیلو در ادامه گفت: ضرورت دارد داوطلبانی که وارد شبکه‌های مجازی مدعی تقلب و تضمین قبولی شده‌اند، هر چه سریعتر از این شبکه‌ها خارج شوند تا مشمول مجازات‌های قانونی نشوند.

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به اینکه آزمون سراسری یک رویداد ملی و متعلق به همه مردم است، گفت: خوشبختانه همه دستگاه‌های اجرایی، امنیتی و انتظامی همکاری بسیار خوبی با سازمان سنجش دارند و شرایط برای برگزاری یک آزمون سالم، ایمن و مطمئن آماده است.

وی با اشاره به برگزاری نشست‌های متعدد مسئولین سازمان سنجش با عوامل اجرایی و حفاظتی آزمون در همه استان‌های کشور گفت: آمادگی‌های لازم در سطح استان‌ها به وجود آمده و آموزش مناسبی به عوامل حفاظتی نیز داده شده تا توان کنترل هر نوع تخلفی را داشته باشند.

برچسب ها: تقلب علمی
bato-adv
bato-adv
bato-adv