bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۶۰۶۲۱

روایت رسمی از حمله سایبری به فولاد خوزستان

روایت رسمی از حمله سایبری به فولاد خوزستان

مدیرعامل فولاد خوزستان با توجه به اقدامات انجام شده در ساعات اولیه حمله سایبری به شرکت گفت: اقدام جهادی و انقلابی در زمان مناسب، بسیار تاثیرگذار است. تفکر مبتنی بر ریسک، راه‌حل عبور از بحران‌ها است. این اتفاق یک تجربه بسیار خوب بود.

تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۲۱ تير ۱۴۰۱

مدیرعامل فولاد خوزستان گفت: امروز صنعت بر پایه تکنولوژی پیش می‌رود. اگر بخواهیم در منطقه و جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم باید در حوزه فناوری و تکنولوژی سرمایه‌گذاری کنیم. از سویی دشمن نیز در حوزه انتقال تکنولوژی یا وابستگی شدید ایجاد کرده یا اصلا این دانش را در اختیار ما قرار نمی‌دهد. لیکن باید توانمندی و هوش جوانان خود را در این حوزه به کار بگیریم.

به گزارش دنیای اقتصاد، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان افزود: این شرکت با حمایت از نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان، بر پایه دانش و تکنولوژی‌های جدید، سعی دارد شرایط رشد را برای بومی‌سازی تکنولوژی فراهم آورد. فولاد خوزستان در کشور یک صنعت پیشران است. با وجود ارزآوری چشمگیر این شرکت، دشمنان به دنبال ایجاد یک حادثه برای القای بار مالی و جانی به شرکت بودند، اما با تلاش کارکنان و مسوولان ناکام ماندند. حمله سایبری، میزان اهمیت شرکت فولاد خوزستان در صنعت کشور را نشان می‌دهد.

مدیرعامل فولاد خوزستان با توجه به اقدامات انجام شده در ساعات اولیه حمله سایبری به شرکت گفت: اقدام جهادی و انقلابی در زمان مناسب، بسیار تاثیرگذار است. تفکر مبتنی بر ریسک، راه‌حل عبور از بحران‌ها است. این اتفاق یک تجربه بسیار خوب بود، در واقع کنترل اوضاع در یک شرایط پیچیده، حاصل مدیریتی صحیح در هر سازمان است و مدیران فولاد خوزستان با درایت، تخصص و تلاش شبانه‌روزی، بحران را به مشکلات کوچک تقسیم کرده و راه‌حل مناسب را ارائه کردند.

ابراهیمی با اشاره به جنگ اوکراین و روسیه به عنوان یک فرصت در بازار جهانی گفت: این جنگ یک بازه زمانی طلایی دو ماهه به وجود آورد؛ اگر عوارض مالیاتی مانعی برای صادرات محصولات فولادی نبود، می‌توانستیم ارزآوری مطلوبی برای کشور داشته باشیم.

مدیرعامل فولاد خوزستان افزود: محدودیت‌های برق باعث توقف در خطوط تولید شرکت شد، از مسوولان انتظار داریم با برنامه‌ریزی و حمایت از صنایع، نگذارند تولید در شرکت‌های صنعتی بزرگ همچون فولاد خوزستان متوقف شود.

وی در رابطه با جوان‌گرایی و اعتماد به نسل جوان اظهار کرد: نیروی کار در کشور باید با جوان‌گرایی همراه باشد. اما با توجه به تجربه‌های به دست آمده پس از انقلاب، در کنار استفاده از سخت‌افزار و نرم‌افزار اقتصادی، باید از مغزافزار اقتصادی که همان کارکنان با تجربه در طول ۴۰ سال گذشته از انقلاب در سازمان‌ها هستند، استفاده شود.

وی اظهار کرد: فولاد خوزستان تولید پایدار، توسعه و اشتغال جوانان را در دستور کار خود قرار داده است. این شرکت با برگزاری آزمون در اسفند سال گذشته ۵۰۰ تن نیروی تازه‌نفس را از میان ۲۵ هزار شرکت‌کننده در آزمون، جذب می‌کند. این افراد پس از گذراندن دوره‌های آموزشی مشغول فعالیت خواهند شد.

ابراهیمی افزود: این شرکت در حوزه مسوولیت‌های اجتماعی نیز همچون تولید، سرآمد بوده است. ساخت درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی در منطقه چنعان، ساخت ورزشگاه مدرن شهدای فولاد، راه‌سازی و جاده‌سازی، کمک‌رسانی مطلوب در سیلاب استان و زلزله شهرستان اندیکا، امدادرسانی به حادثه ریزش ساختمان متروپل، توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق کم‌برخوردار، تهیه جهیزیه برای ۹۰ زوج جوان و اجرای برنامه‌های فرهنگی در مناطق محروم گوشه‌ای از عملکرد فولاد خوزستان در این حوزه است.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین