January 28 2025 - سهشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
جکی چان برای شرکت در فیلمبرداری به سوریه سفر نمیکند، اما او تهیهکننده فیلمی است که گفته میشود پتانسیل تبدیل شدن به یک فیلم پرفروش را دارد.
سیاهیلشکرهای سوری و یک گروه فیلمبرداری چینی این روزها در شهر حجرالاسود در حومه دمشق حضور دارند. شهری که که داعش در سال ۲۰۱۸ از آن بیرون رانده شد. آنها این شهر را برای لوکیشن فیلمی اکشن با تهیهکنندگی جکی چان، ستاره کونگ فوی هنگکنگ انتخاب کردهاند.
به گزارش فرارو، «عملیات خانگی» نام این فیلم است که داستان آن در کشوری تخیلی با نام «پومان» میگذرد. این فیلم از ماجرای تخلیه صدها شهروند چینی و خارجی از یمن در سال ۲۰۱۵ با کشتیهای نیروی دریایی چین الهام گرفته شده است.
یمن فقیرترین کشور در شبه جزیره عربستان هنوز درگیر جنگ است و جزو مناطق خطرناک جهان محسوب میشود بنابراین برخی از صحنههای این فیلم که تولید مشترک جکی چان با امارات است در سوریه فیلمبرداری میشود.
گروهی متشکل از بازیگران با لباسهای سنتی یمنی، سیاهیلشکرهای سوری و اعضای چینی گروه فیلمبرداری از روز پنجشنبه گذشته کار فیلمبرداری را آغاز کردهاند و پیش بینی میشود تا چند روز ادامه داشته باشد.
جکی چان برای شرکت در فیلمبرداری به سوریه سفر نمیکند، اما او تهیهکننده فیلمی است که گفته میشود پتانسیل تبدیل شدن به یک فیلم پرفروش را دارد.
سونگ اینشی، کارگردان فیلم هدف ستایشآمیز فیلم را تایید میکند و به خبرنگاران میگوید: ما خود را جای دیپلماتهای حزب کمونیست قرار دادیم که در یک کشور جنگ زده همه هموطنان چینی را سالم با کشتی جنگی به کشور بازگرداندند.
سفیر چین در مراسم کوچکی که روز پنجشنبه برگزار شد سر صحنه فیلمبرداری حاضر شد. چین از معدود کشورهایی است که پس از آغاز جنگ داخلی در سوریه در سال ۲۰۱۱ روابط دیپلماتیک خوبی با بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه داشته است.
شهر حجرالاسود زمانی حومهای پرجمعیت در جنوب دمشق و در نزدیکی اردوگاه آوارگان فلسطینی یرموک بود. هر دو منطقه در دورانهایی صحنه نبردهای سنگین بودهاند و در دوره قدرت گرفتن داعش تا حدودی تحت کنترل دولت اسلامی قرار داشتند.
این دو منطقه در سال ۲۰۱۸ از سوی نیروهای طرفدار دولت سوریه باز پس گرفته شد. اما بخشهایی از حجرالاسود کاملا با خاک یکسان شده است و این منطقه را به مکانی بیروح تبدیل کرده است.
تعداد کمی از ساکنان به مناطق کمتر آسیب دیده شهر بازگشتند، اما بقیه شهر خالی از سکنه است.