در نتیجه این اقدام، میزان صادرات گاز از طریق خط لوله نورد استریم ۱ از ۲۷ ژوئیه از ۳۳ میلیون متر مکعب در روز که معادل ۲۰ درصد از ظرفیت خط لوله است، تجاوز نخواهد کرد.
شرکت گازپروم روسیه اعلام کرد که عملیات دومین توربین زیمنس در خط لوله گاز اروپا موسوم به نورد استریم ۱ را متوقف خواهد کرد.
به گزارش تسنیم به نقل از راشاتودی، شرکت گازپروم روسیه روز دوشنبه اعلام کرد که عملیات دومین توربین زیمنس در خط لوله گاز اروپا موسوم به نورد استریم ۱ را متوقف خواهد کرد.
روزنامه تجاری کومرسانت گزارش داد که در نتیجه این اقدام، میزان صادرات گاز از طریق خط لوله نورد استریم ۱ از ۲۷ ژوئیه از ۳۳ میلیون متر مکعب در روز که معادل ۲۰ درصد از ظرفیت خط لوله است، تجاوز نخواهد کرد.
گازپروم میگوید تصمیم برای غیر فعال کردن این توربین بر اساس شرایط فنی آن و این واقعیت گرفته شده است که تعمیرات اساسی روی آن انجام شود.
این در حالی است که سخنگوی وزارت امور اقتصادی آلمان اعلام کرده است که هیچ دلیل فنی برای کاهش عرضه گاز از طریق خط لوله نورد استریم ۱ وجود ندارد.
طبق گزارش قبلی کومرسانت، تعدادی از ۹ توربین این خط لوله گاز در ایستگاه کمپرسور پورتووایا نیاز به تعمیر دارند.
این روزنامه خاطرنشان میکند که گازپروم هنوز مجوز تعمیرات بیشتر را نداده است و تعمیرات اساسی یک توربین حدود سه ماه طول کشید. توافقنامه مجوز فعلی به زیمنس انرژی اجازه میدهد تا قبل از پایان سال ۲۰۲۴ پنج توربین دیگر را برای تعمیر بپذیرد.
این تصمیم به دنبال اختلاف روسیه، کانادا و آلمان بر سر یک توربین زیمنس صورت گرفت که برای تعمیر به مونترال فرستاده شده بود و به دلیل تحریمهای اتاوا علیه مسکو به موقع بازگردانده نشد. گازپروم این تاخیر را دلیل کاهش ۶۰ درصدی جریان گاز به آلمان در ماه گذشته عنوان کرد.
کانادا سرانجام این قطعه را به آلمان فرستاد، جایی که در حال حاضر در انتظار ارسال به روسیه است.
گازپروم اوایل روز دوشنبه اعلام کرد که مدارکی که از کانادا و زیمنس در مورد ارسال این توربین دریافت کرده است، سوالات مرتبط با تحریمها را روشن نکرده است.
هفته گذشته، اولاف شولتز، صدراعظم آلمان، طی اظهاراتی تأکید کرد که برلین دیگر نمیتواند در مورد تامین گاز به مسکو تکیه کند و گفت که استدلال روسیه مبنی بر اینکه تعویق ارسال توربین تعمیر شده زیمنس موجب قطع گازرسانی خط لوله استریم ۱ شده، وی را قانع نکرده است.
مسکو روز دوشنبه این ادعا را رد کرد و دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت که کاهش حجم عرضه گاز به دلیل مشکلات فنی ناشی از تحریمهای غرب بوده است.