مدیرکل بحران و تجهیز ماشینآلات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به آسیب دیدن ۲۳۸۰ کیلومتر انواع راههای روستایی، فرعی و اصلی افزود: در جریان سیل اخیر ۱۰۰۰ دستگاه ابنیه فنی در محورهای مواصلاتی آسیب دیدند و تا روز گذشته دو محور شریانی و غیرشریانی مسدود باقی مانده بودند.
مدیرکل بحران و تجهیز ماشینآلات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای از خسارت ۱۲۸۰ میلیارد تومانی سیل به راههای کشور خبر داد و گفت: برآورد قطعی هنوز مشخص نشده است.
غلامعباس بهرامینیا در گفتگو با ایسنا اعلام کرد: ۲۴ استان تحت تأثیر سیل قرار گرفتهاند که ۷۹ محور شریانی و غیرشریانی در بارشهای شدید و سیل اخیر درگیر شدند.
وی با اشاره به آسیب دیدن ۲۳۸۰ کیلومتر انواع راههای روستایی، فرعی و اصلی افزود: در جریان سیل اخیر ۱۰۰۰ دستگاه ابنیه فنی در محورهای مواصلاتی آسیب دیدند و تا روز گذشته دو محور شریانی و غیرشریانی مسدود باقی مانده بودند که میتوان به محور شریانی اهرم-فراشیبند در استان بوشهر اشاره کرد که به دلیل ریزش کوه بسته شدهاند و محور دوم نیز محور سیسخت-پادنا در استان کهکیلویه و بویراحمد بوده که به دلیل رانش کوه مسدود شدهاند.
مدیرکل بحران و تجهیز ماشینآلات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه تا روز گذشته ۱۲۶ راه روستایی مسدود باقی مانده است، گفت: همه تلاشمان را میکنیم که راههای روستایی طی چند روز آینده بازگشایی شوند، اما تاکنون بیش از ۲۶۸۹ نفر روز در قالب ۲۵۰ اکیپ راهداری فعالیت کردند و ۱۸۵۰ دستگاه انواع ماشینآلات راهداری نیز در محورهای مواصلاتی مختلف درگیر شدند. همچنین بالغ بر ۸۷ هزار و ۵۵۰ مترمکعب ریزشبرداری از این محورها انجام شده است.
بهرامینیا اعلام کرد: براساس برآوردهای اولیه صورت گرفته تاکنون بیش از ۱۲۸۰ میلیارد تومان خسارت به راههای اصلی، فرعی و روستایی کشور وارده شده است، اما هنوز برآورد اصلی مشخص نیست چرا که نیاز به بررسی بیشتری دارد که تلاش میکنیم به سرعت ارزیابیهای نهایی انجام شود و نتیجه آن را اعلام کنیم.
وی با اشاره به درگذشت حمید بامری راهدار استان سیستان و بلوچستان که در حین خدمترسانی در ایام سیل دچار سانحه شد و به شهادت رسید، گفت: همه مردم توصیه میکنیم در شرایط کنونی به هیچ وجه در استانهایی که از نظر وضعیت آب و هوایی شرایط قرمز و نارنجی اعلام میشود به سفر نروند و قبل از انجام سفر از وضعیت استانها و محورهایی که میخواهند بروند اطلاعات کافی به دست آورند. از سوی دیگر باید هشدارهای دستگاههای ذیربط از جمله سازمان راهداری، سازمان مدیریت بحران و پلیس راه را جدی بگیرند.