bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۶۷۱۱۴

واكنش جهانگیری به درخواست رئيسى و مخبر

واكنش جهانگیری به درخواست رئيسى و مخبر

اسحاق جهانگیری در یادداشتی نوشت: «باید در شرایط دشوار کنونی، انگیزه‌ها و دغدغه‌ها را در مقیاس ملی سنجید و تلاش کرد که موفقیت دولت در حل مشکلات مردم به ویژه سیاست خارجی و احیای برجام و رفع تحریم‌ها، موفقیت کشور قلمداد شود. آن را جناحی تعریف و تقسیم نکنیم.»

تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱

اسحاق جهانگيرى در اينستاگرام خود نوشت:

۱۷ مرداد ۱۴۰۰ آخرین روز مسئولیت اجرایی من در دولت بود. در دفتر خاطراتم در آن روز نوشته بودم:

"دوره انتقال دولت‌ها که از روز تنفیذ آغاز می‌شود تا روز تشکیل دولت جدید دوره حساسی است که باید آن را با تدبیر رئیس‌جمهور کوتاه و البته مدیریت کرد.

به همین اساس، من پس از مراسم تحلیف، با آقای رئیس‌جمهور ملاقات کردم و با توجه به حساسیت مدیریت دوره انتقال پیشنهاد کردم که ایشان معاونین خود خصوصا معاون اول را سریع‌تر نصب کند. با انجام این کار و انتصاب جناب آقای دکتر مخبر به معاون اولی در روز ۱۷ مرداد ماه، عملا مسئولیت ۸ سال معاون اولی من به پایان رسید.

پس از ملاقاتی کوتاه با دکتر مخبر و انتقال برخی مسائل به ایشان، به اتفاق به جلسه هیأت دولت رفتیم. این جلسه را مثل جلسات گذشته من اداره کردم. با اتمام اخبار و دستور کار (مصوبات) به انگیزه خداحافظی، چند دقیقه از دولت در هشت سال گذشته و مشکلات پیش رو سخن گفتم. تأکید کردم برای هر ایرانی علاقه‌مند به سرنوشت کشور و بهبود وضع مردم، موفقیت دولت در حل مشکلات جامعه مهم است و ما هم در این روند هر کمکی از نظر فکری و مشورتی لازم باشد، انجام می‌دهیم.

بعد تعداد زیادی از اعضای دولت دست بلند کردند تا صحبت کنند. نمی‌شد به همه وقت داد. فقط آقایان ظریف، زنگنه، نهاوندیان، امیری، آذری جهرمی و خانم ابتکار هر کدام چند جمله از نقش من در دولت و اقداماتم گفتند و در پایان هم آقای رئیسی چند جمله‌ای سخنرانی کردند و تشکر."

من در این یکسال به قولی که دادم صادقانه عمل کردم و بنا به درخواست رئیس‌جمهور و معاون اول، با نوشتن نامه‌ها و گفتگوهای حضوری و تلفنی، در حد توان و بنا به تجربه‌ام در مواجهه با مسائل مشابه و دشوار گذشته، راهبردها و راهکارهای مشخصی ارائه دادم. هنوز هم بر این باورم که ایران عزیز فرصت‌ها و ظرفیت‌های فراوانی به‌ویژه از نظر نیروی انسانی برای غلبه بر مشکلات پیش رو دارد.

سیاست خارجی سازنده (بی‌تحریم و بی‌تنش)، از جمله همین فرصت‌هاست. علاوه بر این، داشتن برنامه‌ای جامع و شفاف و تیمی کاردان و هماهنگ، می‌تواند عامل بهبود وضعیت اقتصاد کشور و گشایش در معیشت مردم باشد. امیدوارم دولت محترم به پیشنهادها و راه حل‌های کارشناسانه و دلسوزانه بیشتر اعتنا کند و از انتقادات با سعه‌صدر استقبال نماید.

باید در شرایط دشوار کنونی، انگیزه‌ها و دغدغه‌ها را در مقیاس ملی سنجید و تلاش کرد که موفقیت دولت در حل مشکلات مردم به ویژه سیاست خارجی و احیای برجام و رفع تحریم‌ها، موفقیت کشور قلمداد شود. آن را جناحی تعریف و تقسیم نکنیم.

bato-adv
bato-adv