bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۷۰۱۶۶

سرانجام اجراى طرح گذر معدن در پایتخت

سرانجام اجراى طرح گذر معدن در پایتخت

نرگس معدنی پور با اشاره به طرح گذر معدن پایتخت اظهار کرد: این طرح طی سال‌های گذشته مطرح شده بود، اما به دلیل عدم تکمیل مرحله مطالعاتی قابلیت اجرا پیدا نکرده است و به منظور بررسی ابعاد مطالعاتی این طرح پنجاه و ششمین جلسه رسمی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.

تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۱

رییس کمیسیون اجتماعى شورای شهر تهران گفت: ایجاد ظرفیت‌های گردشگری و توجه به متغیر‌های فرهنگی و اجتماعی با تکیه بر رعایت حقوق شهروندی نیز می‌بایست مد نظر قرار گیرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، نرگس معدنی پور با اشاره به طرح گذر معدن پایتخت اظهار کرد: این طرح طی سال‌های گذشته مطرح شده بود، اما به دلیل عدم تکمیل مرحله مطالعاتی قابلیت اجرا پیدا نکرده است و به منظور بررسی ابعاد مطالعاتی این طرح پنجاه و ششمین جلسه رسمی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.

معدنی پور خاطر نشان کرد: ارائه گزارش از سوی طراحان طرح گذر معدن؛ نشان داد که ماهیت فرهنگی، هنری و اجتماعی طرح مورد توجه قرار گرفته است و از ویژگی‌های مناسبی برخوردار است همچنین علاوه بر شاخص‌های صنعتی، روح حاکم بر طرح باید فرهنگی، هنری و اجتماعی باشد تا با این رویکرد بتواند به شکل صحیحی صنایع معدنی را به مردم بشناساند.

وی با بیان اینکه در اجرای طرح گذر معدن بخش خصوصی ورود کرده و به انجام مسئولیت اجتماعی خود در قبال شهر و شهروندان پرداخته است، گفت: در چنین طرح‌هایی علاوه بر بخش خصوصی، شهرداری می‌بایست نقش تسهیل گری و نظارت خود را ایفا کند، اما این نکته ضروری است که در این گونه طرح‌ها موضوعاتی همچون هویت منطقه، گروه‌های مختلف هدف، کسبه و سکنه و ذی‌نفعان محور طرح و رضایتمندی آنها، بافت تاریخی منطقه، تاریخ و ادبیات ایران در پروژه، پیشینه و تاریخچه محور مدنظر باید مورد توجه قرار گیرد و از سوی دیگر ایجاد ظرفیت‌های گردشگری و توجه به متغیر‌های فرهنگی و اجتماعی با تکیه بر رعایت حقوق شهروندی نیز می‌بایست مد نظر قرار گیرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت استفاده از تجارب گذشته در طرح‌های گذر شهری گفت: آسیب شناسی‌های موجود درخصوص گذر‌هایی که در سال‌های قبل ایجاد شدند باید مورد بررسی و بهره برداری قرار گیرند، لذا ضرورت دارد از اطلاعات موجود در زمینه اثربخشی طرح‌های گذشته بهره برداری شود تا آسیب‌های اجرای این طرح به حداقل ممکن برسد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت بهره مندی طرح گذر معدن از پیوست فرهنگی و اجتماعی گفت: پیوست فرهنگی و اجتماعی، سند پشتیبان این طرح است و با توجه به آن می‌توان پاسخگوی تمامی سوالات و ابهامات بود.

وی ادامه داد: در شهری زندگی میکنیم که توسعه یافته و همین موضوع باعث می‌گردد تا اجرای بسیاری از طرح‌های جدید به صورت صد در صدی مقدور نباشد، اما همه تلاش باید بر این باشد که حداکثر رضایتمندی به دست آید چرا که در نهایت مردم از این گذر‌ها استفاده می‌کنند و باید به این نکته توجه داشت که هدف اصلی در ایجاد گذر‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی، شناساندن موضوعات مدنظر، احیا و رونق بخشیدن به بافت محور‌های اجرای گذر، بازآفرینی محور‌های فوق و... می‌باشد؛ لذا ارزیابی تاثیرات اجتماعی فرهنگی آن‌ها بسیار حائز اهمیت است.

پیشتر، محمدجواد حق شناس عضو شورای شهر دوره پنجم گفته بود که بدلیل پراکندگی معادن و دوری آن‌ها از شهر‌ها تلاش می‌کنیم تا با ایجاد گذر معدن شهروندان را با این نوع از فعالیت آشنا کنیم.

گفتنى است، ایجاد گذر معدن از خیابان سمیه تا شریعتی بخشی از آن مربوط به فعالیت شهرداری منطقه ۶ و بخشی مربوط به شهرداری منطقه ۷ است و سبب می‌شود تمام این محدوده تبدیل به راسته فرهنگی معدن شود و بتوان تندیس‌های ارزشمند را نیز در آن نصب کرد و یا شاهد نمایش نقاشی‌های مختلف در این زمینه باشیم.

برچسب ها: معدن
bato-adv
bato-adv
bato-adv