bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۷۰۴۳۶

وزیر ارتباطات: اقداماتمان در سفر به روسیه به مزاق برخی‌ها خوش نیامد

وزیر ارتباطات: اقداماتمان در سفر به روسیه به مزاق برخی‌ها خوش نیامد

زارع‌پور کشور روسیه را دارای یکی از بزرگترین پایگاه فضایی دنیا برشمرد و گفت: ما به آنجا رفتیم و در کنار آن‌ها اقداماتی را انجام دادیم که به مزاق برخی‌ها خوش نیامده است.

تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۱

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از برنامه دولت برای خودکفایی در حوزه ماهواره‌های سنجشی و پرتاب آن به لایه لئو (زیر ۵۰۰ کیلومتر) تا پایان دولت سیزدهم خبر داد.

به گزارش فارس، صبح روز سه‌شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ ماهواره ایرانی «خیام»، با موشک سایوز ۱/۲بی از سکوی شماره ۶ مجموعه پرتابی شماره ۳۱ پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان به فضا پرتاب شد.

پس از پرتاب موفقیت‌آمیز این ماهواره، پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در زمینه صنعت فضایی مورد توجه رسانه‌های بین‌المللی و به ویژه رسانه‌های عربی قرار گرفت. وزارت امور آمریکا هم در واکنش به این اقدام، ابراز نگرانی کرد و همکاری رو به افزایش روسیه با ایران را «خطر بزرگی برای جامعه بین‌المللی» توصیف کرد.

در همین رابطه عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره پیام این دستاورد صنعت فضایی به غرب و سایر کشور‌های جهان گفت: پیام اصلی این اتفاق این است که جمهوری اسلامی ایران در کنار یکی از قدرت‌های برتر فضایی دنیا کار مشترک انجام می‌دهد. این همکاری‌ها با توافقاتی که صورت گرفته عمق و شتاب بیشتری خواهد گرفت و در آینده نزدیک شاهد همکاری‌های بیشتری در این حوزه خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: قطعا یک جریان و عده‌ای از این همکاری ناراحت هستند و حاشیه‌سازی می‌کنند و درصدد هستند تا اصل این دستاورد را زیر سوال ببرند.

زارع‌پور کشور روسیه را دارای یکی از بزرگترین پایگاه فضایی دنیا برشمرد و افزود: ما به آنجا رفتیم و در کنار آن‌ها اقداماتی را انجام دادیم که به مزاق برخی‌ها خوش نیامده است.

وی با تاکید بر اینکه ما مسیر توسعه صنعت فضایی را ادامه می‌دهیم، گفت: ما در عین حال که ظرفیت‌های بومی کشور را تقویت می‌کنیم، همکاری‌های بین‌المللی را هم ادامه خواهیم داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان عنوان کرد: برنامه ما این است تا پایان دولت سیزدهم در حوزه ماهواره‌های سنجشی و پرتاب آن به لایه لئو (زیر ۵۰۰ کیلومتر) خودکفا شویم و بتوانیم انواع ماهواره‌های سنجشی را در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار دهیم.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین