bato-adv
bato-adv

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر، یک غذای خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر، یک غذای خوشمزه و متفاوت

سیب زمینی شکم پر یکی از انواع غذاهای مدرن و فست فودی است که در آن شکم سیب زمینی را با مواد پخته شده و پنیر پیتزا پر می‌کنند.

فراروـ امروز فست‌فود‌ها در تمام دنیا جایگاه ویژه‌ای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذا‌های سنتی به سمت غذا‌های مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فست‌فود‌ها صرف‌نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آن‌ها می‌شود. سیب زمینی شکم پر یکی از انواع غذا‌های مدرن و امروزی است که پایه آن سیب زمینی است و شکم آن را با موادی مثل مرغ، سبزیجات و پنیر پیتزا پر می‌کنند.

این غذا علاوه‌بر اینکه بسیار خوشمزه است، ظاهر زیایی هم دارد و به همین دلیل برای پذیرایی در مهمانی و جشن‌ها انتخاب مناسبی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سیب زمینی شکم پر همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی متوسط: ۵ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۱ حبه
قارچ: ۱۰ عدد
سینه مرغ: ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
پنیر پیتزا: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری
شکر: ۱ قاشق چای‌خوری

نکات مربوط به مواد اولیه

قارچ

نکات مربوط به قارچ

قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آن‌ها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر هم خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.

نکات مربوط به فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه ای
فلفل دلمه‌ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

نکات مربوط به پنیر پیتزا

پنیر پیتزا
پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیر‌های دیگر ارائه می‌شود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین‌های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می‌شود که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم‌تر جذب بدن شوند. از ویژگی‌های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. همچنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ‌وجه پس از پخت روغن پس نمی‌دهد. همیشه برای اینکه غذای شما خوشمزه‌تر شود، چند مدل پنیر پیتزا را با هم ترکیب کنید و بعد به غذا اضافه کنید.

طرز تهیه مرحله به مرحله سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی شکم پر
۱ ـ برای شروع کار سیب زمینی‌ها را خوب بشویید و پوست بگیرید؛ سپس با نوک یک چاقوی تیز روی سطح سیب زمینی یک بیضی بکشید و دورتادور آن را با چاقو ببرید. قسمت بریده شده را جدا کنید؛ سپس با یک قاشق مرباخوری جای بریده شده را بتراشید تا خالی شود، طوری که داخل شکم سیب زمینی یک حفره توخالی به وجود بیاید.
 
۲ ـ کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید و سیب زمینی‌ها را توی روغن داغ بگذارید تا یک سمت آن‌ها کمی سرخ شود؛ سپس سیب زمینی را برگردانید تا سمت دیگرش هم کمی طلایی شود. سیب زمینی‌های سرخ شده را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن کشیده شود.
 
۳ ـ پیاز را خرد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و کمی روغن اضافه کنید تا پیاز تفت بخورد. سینه مرغ را خرد کنید و داخل پیاز بریزید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ تغییر کند؛ سپس سیر رنده شده را همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مرغ و پیاز اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با هم تفت بخورند.
 
۴ ـ فلفل دلمه‌ای و قارچ را به صورت نگینی خرد کنید و به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید. چند ثانیه همه مواد را با هم تفت بدهید؛ سپس درب ماهی تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا قارچ آب بیاندازد و مواد با آب قارچ بپزد.
 
۵ ـ وقتی مواد آماده شد، سیب زمینی‌های سرخ شده را روی یک سینی بچینید و شکم آن‌ها را با مایه آماده شده پر کنید؛ سپس سیب زمینی‌های شکم پر را داخل ماهی تابه بدون روغن بچینید و روی سیب زمینی پنیر پیتزا و پودر آویشن بریزید. درب ماهی تابه را بگذارید و حرارت گاز را کم کنید تا پنیر کمی آب شود.
 
۶ ـ رب گوجه فرنگی را همراه با نمک، فلفل و شکر مخلوط کنید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. حالا سس آماده را داخل ماهی تابه و دور سیب زمینی‌ها بریزید. دوباره درب ماهی تابه را بگذارید و نیم ساعت زمان بدهید تا سیب زمینی با سس بپزد و نرم شود؛ سپس سیب زمینی‌های شکم پر آماده را داخل ظرف سرو بچینید و نوش جان کنید.
انتشار یافته: ۱
bato-adv
bato-adv
bato-adv