bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۷۱۳۶۶

(ویدئو) تابوشکنی دختر جوان؛ راندن ریکشا در جامعه‌ای مردسالار

(ویدئو) تابوشکنی دختر جوان؛ راندن ریکشا در جامعه‌ای مردسالار

این دختر یک جمله نیز روی ریکشا به یاد پدر مرحومش نوشته است: «وقتی بار (مسئولیت‌ها) بر دوش غیرقابل تحمل می‌شود، دلم برای بابام خیلی تنگ می‌شود.»

تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۱

در تلاش برای مبارزه با تورم فزاینده و بیکاری در کراچی پاکستان، یک دختر جوان چالش پیوستن به یک حرفه مردانه را برای حمایت از خانواده خود پس از مرگ نابهنگام پدرش پذیرفته است.

به گزارش فرارو، علیشاه عبدالجمیل دختر ۱۸ ساله، کوچکترین خواهر در میان خواهرانش است و می‌خواهد با مخالفت با روند جامعه، خواسته‌های پدر مرحومش را برآورده کند. عبدالجمیل، راننده ریکشا، پسری نداشت و به دختر کوچکش یاد داد که با آن رانندگی کند.

علیشاه گفت: وقتی پدرم مریض بود، او به من یاد داد که چگونه ریکشا را برانم. او از من می‌خواست که رویایش را که نان آور خانواده در خانواده باشم مانند یک پسر برآورده کنم... او می‌خواست که من این نقش را بازی کنم و وضعیت مالی خانواده ام را بهتر کنم.

این دختر در گفتگو با اکسپرس تریبون گفت که پس از مرگ پدرش عبدالجمیل، مجبور شد از مادر و خواهرش مراقبت کند و به همین دلیل، از یک سال پیش شروع به رانندگی با ریکشا کرد.

علیشاه با بیان اینکه به همراه یک خواهر و مادر مجرد در یک خانه اجاره‌ای دو اتاقه زندگی می‌کند، گفت: چهار خواهرش متاهل هستند و زندگی خوبی دارند.

وی می‌گوید بخش بزرگی از درآمدش صرف خرید بنزین برای وسیله نقلیه‌اش می‌شود و از دولت برای افزایش شدید قیمت آن ابراز گلایه‌مند است.

این دختر یک جمله نیز روی ریکشا به یاد پدر مرحومش نوشته است: «وقتی بار (مسئولیت‌ها) بر دوش غیرقابل تحمل می‌شود، دلم برای بابام خیلی تنگ می‌شود.»

او گفت که با انتقاد برخی از بستگانش به دلیل ریکشا سواری مواجه است، اما افزود که آن‌ها را نادیده می‌گیرد و روی کار سخت و تأمین معاش خانواده اش تمرکز می‌کند.

علیشاه افزود: من از حمایت مادرم برخوردار هستم، بنابراین من تسلیم نشدم و به هیچ کس دیگری اهمیت نمی‌دهم.

مانند سایر رانندگان ریکشا، علیشاه نیز در هنگام جستجوی مشتریان با مشکلاتی روبرو می‌شود. او افزود: برای محافظت از خودم، سعی می‌کنم به خانواده‌ها یا زنان خدمات ارائه کنم.

وی گفت که اگر ریکشای او خراب شود، خودش آن را هل می‌دهد و به مکانیکی می‌رسد تا آن را تعمیر کند. او افزود: وقتی بیرون می‌روم، مادرم مرا دعا می‌کند... و بعد از آن هیچ ترسی ندارم.

او افزود: بخش بزرگی از درآمد من صرف خرید بنزین می‌شود که امروزه بسیار گران است... من در مقایسه با کار سختی که انجام می‌دهم، درآمد زیادی ندارم.

سلما مادر علیشاه در گفتگو با اکسپرس تریبون گفت که علیشاه کوچکترین دختر او و تنها نان آور خانواده او است. او افزود: پدرش می‌خواست علیشاه مانند پسر رفتار کند و از خانواده حمایت کند.

او گفت که وقتی برای اولین بار پول درآورد، قلبم غرق در غرور شد. سلما همچنین گفت که هر دختر باید در چنین شرایط سخت مالی از والدین خود حمایت کند.

برچسب ها: ریکشا پاکستان
bato-adv
bato-adv