bato-adv
bato-adv

طرز تهیه کرم هلو، یک دسر خوشمزه و خوشبو

طرز تهیه کرم هلو، یک دسر خوشمزه و خوشبو

کرم هلو یکی از انواع دسرهای میوه‌ای است که از ترکیب میوه هلو با خامه، ژله، آبیموه و... تهیه می‌شود و یک دسر مجلسی و خوشمزه است.

فراروـ دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. کرم نوعی از دسر است که بسیار لطیف و گواراست و معمولا برای تهیه آن از خامه استفاده می‌کنند. کرم‌ها یا به صورت لایه میانی در کیک‌ها و دسر‌ها استفاده می‌شوند و یا خود به صورت مستقل نوعی دسر هستند.

کرم هلو یکی از انواع دسر‌های میوه‌ای است که به دلیل داشتن میوه هلو بسیار خوش طعم و معطر است و یک دسر مجلسی محسوب می‌شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه کرم هلو همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کرم هلو

هلو: ۱ عدد
آبمیوه هلو: ۱ لیوان
پودر ژله هلو: ۱ بسته
شکر: یک چهارم لیوان
زرده تخم مرغ: ۴ عدد
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
خامه قنادی: ۳۰۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
آب جوش: نصف لیوان
آب سرد: سه قاشق غذاخوری

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به هلو

هلو
هلو یکی از میوه‌های محبوب تابستانی است که خواص فراوانی دارد. هلو سرشار از آنتی اکسیدان است و ازجمله خواص آن می‌توان به میزانی از ویتامین‌های A، C، K و E و مقادیری از فولات، آهن، نیاسین، پتاسیم، کلوین، منیزیم، فسفر، روی، منگنز، مس و... اشاره کرد. هلو در کاهش خطر ابتلا به سرطان مفید است، عملکرد قلب را تقویت می‌کند، باعث بهبود دستگاه گوارش می‌شود، در تقویت بینایی موثر است، به کاهش استرس، سم‌زدایی و پاک‌سازی بدن کمک می‌کند؛ همچنین مصرف هلو در دوران بارداری بسیار مفید است. هنگام خرید میوه هلو توجه داشته باشد، هلویی که برای دسر انتخاب می‌کنید، نباید لهیده یا ترشیده باشد. سعی کنید هلو‌های زرد رنگ را تهیه کنید که رنگ پوستشان هیچ سبزی نداشته باشد.

نکات مربوط به پودر ژلاتین

پودر ژلاتین
ژلاتین ماده‌ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می‌شود که در بخش‌هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن‌ماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد.

طرز تهیه کرم هلو

کرم هلو
۱ ـ برای شروع پودر ژله هلو را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و مخلوط ژله و آب جوش را روی بخار کتری قرار بدهید تا دانه‌های ژله کاملا داخل آب جوش حل شوند. ژله حل شده را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد و خنک شود.
 
۲ ـ پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری یا سماور بگذارید تا با بخار آب جوش کاملا حل و شفاف شود. پودر ژلاتین حل شده را کنار بگذراید تا از حرارت بیفتد و خنک شود.
 
۳ ـ زرده‌های تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید؛ سپس با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا مخلوطی کرم رنگ و شفاف به دست بیاید.
 
۴ ـ در این مرحله وانیل و آبمیوه هلو را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و مواد را داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و به مدت ۵ دقیقه مدام هم بزنید تا تخم مرغ بپزد؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید و قابلمه را از روی گاز بردارید.
 
۵ ـ بعد از اینکه مایه دسر خنک شد و از حرارت افتاد، هلو پوره شده را همراه با مایه ژله و پودر ژلاتین خنک شده به مایه دسر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
 
۶ ـ خامه قنادی را که نیم ساعت قبل از فریزر خارج کرده‌اید و کاملا آب شده است، داخل یک کاسه بریزید. نیازی به فرم دادن خامه نیست. مایه دسر را به خامه فرم نگرفته اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند؛ سپس مایه آماده را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و قالب را به مدت ۵ تا ۷ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کرم ببندد.
 
۷ ـ برای خارج کردن کرم از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا کرم از قالب جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، کرم به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش داخل ظرف برمی‌گردد. بقیه قالب‌ها را باید داخل یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، کرم خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود، درحالی که قالب‌های پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیش‌تری نیاز دارند.
 
حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت کرم آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید کرم از قالب جدا شده است، آن را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید و به دلخواه تزیین کنید، نوش جان.
bato-adv
bato-adv
bato-adv