بر اساس نتایج مطالعهای که اخیرا انجام گرفته، از دست دادن قدرت شنوایی در افرادی که دچار بیماری دیابت هستند دو برابر نسبت به سایر افراد متداولتر است.
اگرچه مشخص نیست چگونه ممکن است بیماری دیابت با کاهش قدرت شنوایی مرتبط باشد، بسیاری از افراد این دو عارضه را همزمان با هم تجربه میکنند.
به گزارش ایسنا، طبق اعلام انجمن دیابت آمریکا، حدود ۳۷ میلیون نفر در این کشور به بیماری دیابت مبتلا هستند.
همچنین حدود ۳۴.۵ میلیون نفر از آنان به نوعی از ناشنوایی دچارند.
بر اساس نتایج مطالعهای که اخیرا انجام گرفته، از دست دادن قدرت شنوایی در افرادی که دچار بیماری دیابت هستند دو برابر نسبت به سایر افراد متداولتر است.
همچنین در ۱۳۳ میلیون فردی که دچار پیش دیابت هستند، میزان از دست دادن قدرت شنوایی ۳۰ درصد نسبت به افرادی با قند خون طبیعی بالاتر است.
نشانههای از دست دادن قدرت شنوایی شامل درخواست از افراد برای تکرار جملات، مشکل در دنبال کردن مکالمات چند نفر، مشکل شنیداری در مکانهای شلوغ، مشکل در شنیدن صدای زنان و کودکان و بلند کردن صدای رادیو یا تلویزیون است
کارشناسان بر این باورند این شرایط ممکن است به این دلیل باشد که بالا بودن سطح قند خون میتواند به عروق خونی کوچک در گوش داخلی آسیب وارد کند.
دیابت به این طریق به چشمها و کلیهها نیز آسیب وارد میکند.
کارشناسان انجمن دیابت آمریکا توصیه میکنند افرادی که تصور میکنند قدرت شنوایی خود را از دست دادهاند باید با پزشک معالج خود مشورت کنند و تست شنوایی انجام دهند.
به گزارش هلث دی نیوز، نشانههای از دست دادن قدرت شنوایی شامل درخواست از افراد برای تکرار جملات، مشکل در دنبال کردن مکالمات چند نفر، مشکل شنیداری در مکانهای شلوغ، مشکل در شنیدن صدای زنان و کودکان و بلند کردن صدای رادیو یا تلویزیون است.