bato-adv
bato-adv

بازآفرینی اثر گم شده وَن گوگ با استفاده از اشعه ایکس و هوش مصنوعی

بازآفرینی اثر گم شده وَن گوگ با استفاده از اشعه ایکس و هوش مصنوعی

محققین کالج دانشگاهی لندن به تازگی توانسته اند با استفاده از اشعه ایکس، هوش مصنوعی و چاپ سه بعدی یک اثر گم شده وَن گوگ را بازآفرینی کنند.

تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۱

فرارو- دو محقق از کالج دانشگاهی لندن به تازگی توانسته اند با استفاده از اشعه ایکس، هوش مصنوعی و چاپ سه بعدی یکی از آثار هنری نقاش مشهور هلندی «ونسان وَن گوگ» به نام «دو کشتی گیر» را پس از ۱۳۵ سال به تصویر بکشند.

به گزارش فرارو به نقل از rahnamato، آنتونی بوراچِد (Anthony Bourached) و جورج کن (George Cann) از پژوهشگران کالج دانشگاهی لندن با همکاری هنرمندی به نام جسپر اریکسون (Jesper Eriksson) بازسازی تصاویر هنری را از سال ۲۰۱۹ آغاز کردند. این پروژه «NeoMasters» نام دارد و بازسازی اثر ون گوگ آخرین آخرین اثر بازآفرینی شده آن می‌باشد.

آن‌ها در ابتدا از طریق تصویربرداری با استفاده از اشعه ایکس لایه‌های نقاشی را مشاهده می‌کنند، سپس با استفاده از هوش مصنوعی سبک نقاشی را مشخص کرده و در نهایت از چاپ سه بعدی برای ایجاد طرح نهایی استفاده می‌کنند.

اثر بازسازی شده ون گوگ دو کشتی گیر را در حال مبارزه و در مقابل پس زمینه‌ای انتزاعی به تصویر می‌کشد. ون گوگ در ابتدا نقاشی را کشید و سپس روی تصویر این دو کشتی گیر تعدادی گُل کشید.

نقاشی-دو-کشتی-گیر-ون-گوگ

Bourached که در زمینه یادگیری ماشین و علوم اعصاب رفتاری در کالج لندن فعالیت می‌کند، در این باره می‌گوید: «از آنجایی که هیچ اطلاعاتی در این زمینه وجود ندارد، در حال حاضر نمی‌توان گفت که این نقاشی چقدر به نقاشی اصلی شباهت دارد. با استفاده از فناوری فعلی، این بهترین تصویری است که می‌توان در خصوص اثر دو کشتی گیر کشید.»

این تصویر مبهم برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ میلادی کشف شد. زمانی که متخصصان هنر دانشگاه آنتورپ بلژیک در حال بررسی این بودند که آیا اثر " طبیعت بی جان با گل‌های علفزار و گل رز" ون گوگ یک اثر معتبر است یا خیر. آن‌ها برای بررسی این اثر هنری از اشعه ایکس استفاده کردند و در نهایت شبح دو چهره را در زیر این نقاشی کشف کردند.

تصویر دو کشتی گیر که با استفاده از گُل پوشانده شده بود، ضربات قلم مو و رنگدانه‌هایی را به نمایش می‌گذاشتند که با سبک ون گوگ همخوانی داشتند. موضوع این نقاشی نیز در آن زمان موضوع رایجی در آکادمی هنر آنتورپ، جایی که ون گوگ در سال ۱۸۸۶ در آن تحصیل می‌کرد، بود. همین مساله اعتبار این اثر را تایید می‌کند.

برچسب ها: ون گوگ
bato-adv
bato-adv
bato-adv