bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۷۵۲۰۲

ایران به طور رسمی عضو سازمان همکاری شانگهای شد

ایران به طور رسمی عضو سازمان همکاری شانگهای شد

در ابتدای این نشست، به صورت رسمی، عضویت کامل ایران در سازمان شانگ‌های توسط رییس جمهور ازبکستان اعلام شد که با تشویق حاضران همراه شد.

تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۱

نشست رسمی شورای روسای جمهور کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های امروز در سمرقند ازبکستان رسماً آغاز به کار کرد.

به گزارش تسنیم، نشست روسای جمهوری کشور‌های عضو شانگ‌های به ریاست «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان برگزار شده است.

در این نشست سران کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های از جمله هند، قزاقستان، چین، قرقیزستان، پاکستان، روسیه، تاجیکستان و ازبکستان حضور دارند.

همچنین ژانگ مینگ، دبیر کل سازمان همکاری شانگ‌های و روسلان میرزایف، رئیس کمیته اجرایی ساختار منطقه‌ای ضدتروریسم این سازمان در این نشست حضور دارند.

در ابتدای این نشست، به صورت رسمی، عضویت کامل ایران در سازمان شانگ‌های توسط رییس جمهور ازبکستان اعلام شد که با تشویق حاضران همراه شد.

در ادامه هر یک از سران شرکت کننده در این اجلاس سخنرانی‌های مستقلی ارایه کرده و به تشریح مواضع کشور‌های متبوع خود نسبت به تحولات بین‌المللی و همچنین همکاری‌های ذیل این سازمان پرداختند.

دور بعدی نشست شانگ‌های به میزبانی هند برگزار خواهد شد.

شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین در این نشست با برشمردن مزیت‌های این اجلاس در همکاری‌های منطقه‌ای گفت که این سازمان می‌تواند به تقویت کشور‌های در حال توسعه بیانجامد.

نارندرا مودی، نخست وزیر هند نیز با تاکید بر اهمیت این سازمان، گفت که سازمان همکاری‌های شانگ‌های برای دنیا مهم است.

وی با اشاره به پیش بینی‌ها درباره رشد ۷.۵ درصدی اقتصاد چین در سال جاری گفت: از این که اقتصاد ما در میان اقتصاد‌های با سریعترین رشد در جهان به شمار می‌رود، خرسند هستم.

مسلمانم
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۵
همین بنجل های چینی که سالهاست اقتصادمارانابودکردکافی نبود چین وروس کلاهبردارند
آریا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۵
دقیقا برای مردم روشن کنیم که این موضوع چه نفعی برای مردم و کشور دارد،1_از نظر اقتصادی و صادرات برنده این الحاق کشورهایی هستند که تولید و صنعت بهتر از ما را دارند و قطعا چین باید بسیار خوشحال تر از ما باشد آنهم نه برای صادرات شرکت ها و صنایع هایتک و مهمش که به خاطر ترس از تحریم های آمریکا با ایران همکاری نخواهند کرد،بلکه به خاطر قالب کردن بنجل هایی که معدود کشورها خریدار آنها هستند و همچنین بنجل سازهای روسی،2_خروج تولیدات کشاورزی از کشور به دلیل نابرابری شدید ارزش پولی که یقینا تولید کننده بخش خصوصی میل به صادرات و دریافت ارز خواهد داشت و چون طبق مفاد این پیمان دولت اختیاری در ایجاد محدودیت را احتمالا نخواهد داشت، شاهد کمبود ارزاق در کشور خواهیم شد و باز دودش به چشم عموم مردم خواهد رفت.3_در اختیار قرار دادن خطوط کهنه و فرسوده ریلی و ترانزیتی به کشور های این پیمان و عمدتا چین و چون چیزی به اسم تعمیر و نگهداری صحیح و بروز رسانی در این زمینه ها وجود ندارد و به چشم دیده ایم در حوادث جاده‌ای و ریلی کهنگی و فرسودگی دلیل وقوع حوادث دلخراش بوده است، بازهم خطر آن برای مردم است و دود آن به چشم عموم مردم خواهد رفت. مخلص کلام اینکه آدم بیشتر به یاد خدایی نکرده یارکشی های جنگ های جهانی میافتد که کشورهای ضعیف در حکم تدارکات چی و بازنده نهایی در آن هستند.
ناشناس
Australia
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۵
من یه سوال دارم. پاکستان که قبل از ما عضو بوده وضعیت اقتصادی و صنعتی و غیره اش به چه صورتی هست الان؟ وضعیت روسیه که رهبر این گروه هست چی؟ چین و هند هم اگر وضعیتشون کمی بهتر هست وجه مشترک هر دوشون روابط خوب با سایر اقتصادهای قدرتمند جهانه. موفق باشید با عضویت در این سازمان
مهرداد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۵
خدا رو شکر
اما تا اثرش رو روی قیمت کالاها و انجام مراودات اقتصادی نبینیم آروم نمی گیگیریم.
انتشار یافته: ۴
bato-adv
bato-adv
bato-adv