bato-adv
bato-adv

حمله خبرگزاری فارس به علی کریمی: او در مسیر محمد حسینی قرار دارد

حمله خبرگزاری فارس به علی کریمی: او در مسیر محمد حسینی قرار دارد

خبرگزاری فارس نوشت: با توجه به رفتار و واکنش های چند سال اخیر علی کریمی و به ویژه در موضوع فوت مهسا امینی و حمایت تمام قد اصلاح‌طلبان و شبکه ضد انقلاب از وی، به نظر می‌رسد که تصمیم جدید ضدانقلاب معرفی کریمی به عنوان رهبر جدید اپوزیسیون باشد.

تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱

خبرگزاری فارس در یادداشتی تند علیه علی کریمی نوشت: «با توجه به رفتار و واکنش های چند سال اخیر علی کریمی و به ویژه در موضوع فوت مهسا امینی و حمایت تمام قد اصلاح‌طلبان و شبکه ضد انقلاب از وی، به نظر می‌رسد که تصمیم جدید ضدانقلاب معرفی کریمی به عنوان رهبر جدید اپوزیسیون باشد.

علی کریمی فوتبالیست سال‌های قبل کشور، این روزها در قامت تئوریسین و رهبر اپوزیسیون کشور ایفای نقش می‌کند!

کریمی ۴۴ ساله به مانند خیلی از سلبریتی های دیگر صفحه پرفالوئری در اینستاگرام دارد. متلک گویی های گاه و بیگاه وی در همه حوزه های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بعضا با لایک و کامنت‌های مخاطبانش مورد استقبال قرار می‌گیرد. حالا او چند سالی است خود را در قامت یک مصلح و رهبر اجتماعی تصور می کند.

کسانی که کریمی را می شناسند می گویند او برخلاف دریبل‌های زیبایش، بسیار سطحی و مبتدی است. «بیجاگویی های» کریمی نیز بارها مورد تمسخر کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.

با این حال این فوتبالیست مشهور که هم اکنون خارج از کشور زندگی می کند با جملات قصار خود در ماجرای اخیر مهسا امینی نیز تلاش می کند که نقش آفرینی کند. یک روز از خاندان پهلوی دفاع می کند و روز دیگر دستور حمله به پلیس را می دهد.

علی کریمی پیچیدگی چندانی ندارد. سطح هوش و فراست او را می‌توان از نوشته‌ها و صحبت‌های علنی‌اش تخمین زد. در حساب توئیتری او آمده است: «یه سری‌ها سال ۵۷ فهمیدن/یه سری‌ها سال ۶۷ فهمیدن/یه سری‌ها سال ۸۸ فهمیدن/یه سری‌ها سال ۹۶ فهمیدن/یه سری‌ها سال ۹۸ فهمیدن/یه سری‌ها سال ۱۴۰۰فهمیدن/وای به حال اونایی که هنوز نفهمیدن»

نوشته فوق کپشن اینستاگرامیِ موردِ پسندِ گروه طرفدار رضا دیبا است و با گذشت زمان، سال‌های فهمیدن آن نیز به روزرسانی می‌شود! امّا هوش کریمی در این حد نیست که تحلیل کند این نوشته اثبات نافهمی خود اوست! تصاویر «با روحانی تا ۱۴۰۰» او در سال ۱۳۹۶ هم اکنون در دسترس است که خودش مبلغ انتخابات بود اما حالا از سال ۵۷ به بعد دیگران را برای همراهی با نظام به نفهمی متهم می کند. کریمی هم آن روز تحت تاثیر فضای مجازی بود و هم امروز که یک سری جملات را بدون فهم معانی آن کُپی-پِیست می‌کند.

او در پستی دیگر در اینستاگرام ضمن انتشار فیلمی تحت عنوان وداع با مهسا امینی نوشت: «ماشه چکانده شود یا نه/ یا گلوله از چه فاصله‌ای شلیک شود فرقی ندارد/ ما آمده بودیم قبل از مردن، بمیریم». مدتی گذشت تا بفهمد کسی که در فیلم بود، یک خانم اهداکننده اعضای بدن (دچار مرگ مغزی) در ارومیه بود نه مهسا امینی. امّا کماکان مُصر بود تا مسیر را سینه خیز ادامه دهد!

علی کریمی و سلبریتی‌هایی نظیر پرستو صالحی و ترانه علیدوستی در مسیری قرار دارند که محمد حسینی مجری سابق صداوسیما در انتهای آن به سر می‌برد. حسینی نیز در این وهم بود که با گروه موسوم به ری‌استارت در ایران انقلاب به پا خواهد کرد! نهایت شجاعتشان هم آتش زدن شبانه مسجد بود.

او سال ۱۳۹۶ در کلیپی مضحک گفت: «۴۸ ساعت فرصتی است که اپوزوسیون میلیونی (!) ری‌استارت به شما می‌دهد. به خانه‌های خود بازگردید و خیابان‌ها را رها کنید. در غیر اینصورت ۱۲۰ نفر از بسیجیان و سپاهیان را خواهیم کشت ... به خانواده آنان در خانه‌ها حمله خواهیم کرد.»

آن روزها،‌ کانال آمد نیوز ماشین تبلیغی بود و ری‌استارت نیروی تهییج کننده. اکنون بی بی سی و رسانه وابسته به آل سعود ماشین تبلیغی است و سلبریتی‌هایی نظیر علی کریمی در حکم تهییج‌گر؛ امر نیز بر‌ کریمی و و سلبریتی‌هایی نظیر پرستو صالحی و ترانه علیدوستی مشتبه شده که کار تمام است و در قالب پست و استوری در حال انتحار سیاسی هستند. نمی‌دانند که در یک عملیات انتحاری، اولین قربانی خود انتحاری‌زن است.

چه کسانی علی کریمی را بازی می دهند؟

برای پاسخ به این سوال، باید به اظهارات حجاریان در سال ۹۷ و در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد برگردیم، وی با اشاره به احتمالات مختلف درباره شرایط اصلاح‌طلبان در آینده، گفت: ممکن است، مردم جملگی اصلاح‌طلبان را پس بزنند و میان هسته سخت پالایش شده و دیگر اصلاح‌طلبان تمایزی نگذارند.

وی افزود: اصلاح‌طلبان در صورت قرار گرفتن در چنین وضعیتی باید سیاست‌های خود را به‌تعبیر مولانا از دهان غیر مطرح کنند. به این معنا که سیاست‌های‌شان را نخست با گروه‌های مرجع جدید شامل هنرمندان، مشاهیر و... در میان بگذارند و پس از دریافت بازخوردها و اعمال تغییرات احتمالی، سیاست‌ها توسط همان گروه‌های مرجع جدید در جامعه منعکس شود. یعنی عملا اصلاح‌طلبان در این فاز در پشت صحنه قرار بگیرند.

به نظر می‌رسد شبکه فاسدی که علی کریمی را هدایت می کند، به واسطه عدم اقبال افکار عمومی به جریان اصلاحات و ضد انقلاب، کریمی را به عنوان یک ابزار جلو انداخته تا به واسطه وی بتواند مردم را برای حضور در کف خیابان، تحریک کند، از سوی دیگر، کریمی به نوعی تبدیل به سخنگوی جریان فتنه، اصلاحات شده است و اظهارات خلاف امنیت ملی را به صورتی طوطی‌وار، تکرار می‌کند و جریان اصلاحات پشت سر کریمی، از وی حمایت می‌کنند و جریان ضد انقلاب، کریمی را تحت پوشش رسانه ای قرار می‌دهد.

آشوب‌های اخیر نقطه عطفی خواهد شد تا مردم با کانون‌های بحران ساز داخلی که سلبریتی‌های جشنواره‌ای بخشی از آن هستند،‌ آشنا شوند. البته خود آنها نیز دیر یا زود خواهند فهمید مهمترین بازنده این کارزار آنها هستند.»

bato-adv
bato-adv
bato-adv