پزشکان باید بر افزایش وزن بیماران نظارت داشته باشند، زیرا ممکن است نشان دهنده احتقان باشد و ممکن است نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشند.
مطالعات جدید نشان میدهد که گرمای هوا با کاهش وزن مرتبط است و نارسایی قلبی را بدتر میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پژوهشگران معتقدند، زمانی که درجه حرارت در تابستان ۲۰۱۹ در فرانسه افزایش یافت، موج گرما موجب وخامت حال بیماران مبتلا به نارسایی قلبی شد.
این مطالعه نشان داد، تغییرات آب و هوایی میتواند برای مبتلایان به نارسایی قلبی دردسر ایجاد کند.
دکتر «فرانسوا روبیل»، سرپرست بخش مراقبتهای ویژه در بیمارستان دانشگاه مونپلیه فرانسه، گفت: کاهش وزنی که ما در افراد مبتلا به نارسایی قلبی مشاهده کردیم ممکن است منجر به کاهش فشار خون، به ویژه در هنگام ایستادن و نارسایی کلیوی شود و به طور بالقوه تهدید کننده جان است. با پیشبینی افزایش دما برای آینده، پزشکان باید آماده باشند تا در صورت کاهش وزن، دز داروهای دیورتیک (ادرار آور) را کاهش دهند.
بنا بر اعلام وبگاه هلث دی نیوز، محققان این فرضیه را مطرح کردند که موج گرما بر مصرف مایعات در بیماران نارسایی قلبی تأثیر میگذارد.
روبیل توضیح داد: وقتی افراد سالم در هوای گرم مایعات بیشتری مینوشند، بدن به طور خودکار دفع ادرار را تنظیم میکند. در نارسایی قلبی، قلب بیمار آنطور که باید خون را در سراسر بدن پمپاژ نمیکند. این مسئله میتواند باعث تنگی نفس و تجمع مایع در ریهها، پاها و شکم شود.
پزشکان باید بر افزایش وزن بیماران نظارت داشته باشند، زیرا ممکن است نشان دهنده احتقان باشد و ممکن است نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشند.
برای بیماران مبتلا به نارسایی قلبی، دیورتیکها برای افزایش دفع ادرار تجویز میشود که میتواند به رفع علائم تنگی نفس و تورم کمک کند. اگر دچار تنگی نفس، تورم یا افزایش وزن ناگهانی شدند، ممکن است به آنها گفته شود که دز دیورتیک خود را افزایش دهند.