خوردن معجون آب هویج و زنجبیل و زردچوبه علاوه بر فوایدش برای کاهش وزن برای سلامت پوست بسیار مفید است.
به گزارش یکتاپرس، آیا میدانستید که آب هویج و زنجبیل، میتواند به کاهش وزن کمک کند و بدن شما را سالمتر نگه دارد؟ نوشیدن آن، اشتها را کم میکند و مایعات بدن را نگه میدارد؛ این نوشیدنی، کم کالری است و به خاطر وجود مواد مغذی در ساالهای اخیر در بین مردم، محبوب شده است.
حتما این نوشیدنی عالی را در رژیم غذایی خود قرار دهید، چون درست کردن آن آسان است و سبزیجات موجود در آن سرشار از مواد مغذی است همچنین دارای فیبر بالا، خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد و به متابولیسم و بهبود سیستم ایمنی بدن و هضم غذا کمک میکند؛ یک جایگزین مناسب برای نوشیدنیهای گاز دار، مثل نوشابه است چرا که خیلی تازه است و صد درصد طبیعی میباشد.
میوهها و سبزیجات پایه و اساس یک رژیم غذایی سالم را تشکیل میدهند. نوشیدن آب میوه از جمله آب هویج و زنجبیل به عنوان جزئی از یک رژیم غذایی متعادل میتواند به افزایش میوه و سبزیجات دریافتی کمک کند. مصرف آب هویج-زنجبیل تهیه شده از سه چهارم فنجان آب هویج تازه و یک چهارم فنجان آب زنجبیل تازه ۱۲۹ کالری دارد.
نوشیدن آب هویج و زنجبیل برای سلامت پوست مفید است. ویتامین C موجود در این آبمیوه به افزایش تولید کلاژن کمک میکند که این فرآیند برای بهبود جراحات و حفظ استحکام پوست مورد نیاز است. این نوشیدنی همچنین منبعی از ویتامین A محسوب میشود، این آنتی اکسیدان محافظی طبیعی در برابر اشعه مضر خورشید است.
ویتامین E به تنظیم التهاب پوستی، کاهش تجمع مایعات و تورم در پوست کمک میکند. یک فنجان آب هویج زنجبیل حاوی ۱.۵ میلی گرم ویتامین E بوده و تامین کنندهی ۱۰ درصد از نیاز روزانه توصیه شده به این ویتامین برای بدن است.
آب هویج و زنجبیل یک محافظ طبیعی در برابر سرطان به حساب میآید. این نوشیدنی سرشار از ویتامین C بوده که با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از سرطانها از جمله سرطان سینه و معده در ارتباط است.
براساس مقاله منتشر شده در مجله اروپایی علوم دارویی، جینجرول موجود در این آبمیوه باعث افزایش مرگ سلولی سلولهای سرطان تخمدان میشود. همچنین براساس مطالعات، جینجرول موجود در آب هویج و زنجبیل از رشد سلولهای سرطانی در سرطان روده جلوگیری میکند.
آب هویج و زنجبیل حاوی مواد مغذی بسیاری بوده که برای سلامت قلبی-عروقی مفید است.
جینجرول موجود در این نوشیدنی به پایین آوردن فشارخون کمک میکند که در نتیجه باعث کاهش خطر بیماری قلبی-عروقی خواهد شد. ویتامین C موجود در آب هویج و زنجبیل با کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب و سکته در ارتباط است.
وقتی که این نوشیدنی را بخشی از رژیم غذایی ثابت خود میکنید، در اصل، از سیستم ایمنی بدن خود محافظت کرده اید و در نتیجه خطر ابتلا به آنفولانزا یا سرماخوردگی را کاهش میدهد.
این به خاطر محتوای ویتامین a، c و e است، که باعث تولید آنتی بادیها میشود، که با پاتوژنهایی که باعث ایجاد بیماری میشوند، مبارزه میکند.
همچنین، کمک میکنند، تا سلولهای قرمز و سفید ساخته شوند، که نقش مهمی در سیستم ایمنی بدن شما دارند.
خانمهای باردار دائما نگران غذاها و نوشیدنیهایی هستند که مصرف میکنند تا مبادا به جنین آسیب برسد. آب هویج غنی از ویتامین A است که رشد سلولی را تا حد زیادی تقویت کرده و باعث میشود جنین در رحم مادر رشد سالمی داشته باشد.
همچنین مصرف این نوشیدنی از بروز خطراتی که ممکن است در پی عفونت برای جنین اتفاق بیفتد جلوگیری میکند. آب هویج زنجبیل بسیار مغذی بوده و به دلیل وفور کلسیم به کیفیت شیر مادر نیز کمک خواهد کرد.